Με αφορμή την πρώτη του νίκη στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Α.Σ. Ρόδος εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον κόσμο και τους χορηγούς του, ενώ υποσχέθηκε ότι θα παλέψει για τον μεγάλο στόχο που είναι κάθε χρόνο η ομάδα να ανεβαίνει και μία κατηγορία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ρόδος την Κυριακή πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη της επί του Παναρκαδικού. Δηλώθηκε και γράφτηκε πως η Ρόδος μας, ξεκίνησε τον μεγάλο δρόμο για την άνοδο και τις παραπέρα επιτυχίες.
Στον δρόμο αυτό γνωρίζουμε πως θα έχουμε απέναντί μας τους ελάχιστους και απροσάρμοστους στα νέα δεδομένα και στο μεγάλο όραμα!
Θα έχουμε όμως και εκατοντάδες φίλους και δεκάδες συμπαραστάτες που από την Κυριακή έδωσαν το ”παρών”: Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, τους φίλους και οπαδούς της Ρόδου γιατί από την Κυριακή άρχισαν κοντά και μαζί μας το μεγάλο ταξίδι της δυναμικής επιστροφής εκεί που από χρόνια θα έπρεπε να είναι.
Χαιρόμαστε γιατί στον κυριακάτικο πρώτο αγώνα οι φίλοι μας ήρθαν και είδαν πως χτίζεται μια άλλη ομάδα, μια μεγάλη ομάδα.
Ευχαριστούμε και τους χορηγούς γιατί είναι κοντά μας στην μεγάλη προσπάθεια! Όσο κάποια πράγματα είναι στα χέρια μας και όσα άλλα θα μπορούσαμε να προσφέρουμε για τον μεγάλο σκοπό, δίνουμε υπόσχεση πως θα παλέψουμε: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, μια κατηγορία, ραντεβού στην Super League…
ΠΑΜΕ ΕΛΑΦΑΡΑ, επόμενος σταθμός Θήβα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ