Ειδήσεις

Συζητήθηκε η ένσταση Πανηγύρη

Συζητήθηκε ενώπιον του 2ου Τμήματος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου η ένσταση του δημάρχου Μεγίστης κ. Παύλου Πανηγύρη κατά των κ.κ. Γεωργίου Αχλαδιώτη και Νικολάου Ασβέστη, πρώην μελών της παράταξής του, που συγκρότησαν νέα ανεξάρτητη δημοτική παράταξη.
Ο κ. Πανηγύρης, όπως έγραψε η «δημοκρατική», διατείνεται ότι οι ανωτέρω καλώς εξελέγησαν με τον συνδυασμό «Καστελόριζο Πολίτες εν Δράσει» λόγω ασυμβίβαστου εξαιτίας οφειλών, όπως ρητά αναφέρεται στο Άρθ. 15 του Ν.3852/2010 9ΦΕΚ 87/07-06-2010 Τεύχος Β.
Ισχυρίζεται συγκεκριμένα ότι ο κ. Αχλαδιώτης δεν εξόφλησε οφειλές του προερχόμενες από ύδρευση ύψους 4.597,93 € και ο κ. Νικόλαος Ασβέστης οφειλές ύψους 620,38 €.
Το δικαστήριο με την έναρξη της διαδικασίας έκρινε ότι η υπόθεση έπρεπε να αναβληθεί δεδομένου ότι ο κ. Πανηγύρης δεν είχε κοινοποιήσει την ένσταση στους αντιδίκους, ως όφειλε.
Τελικώς η ένσταση συζητήθηκε και η πλευρά των κ.κ. Αχλαδιώτη – Ασβέστη, που εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους κ.κ. Φώτη Κωστόπουλο και Αικ. Κούρου, θα υποβάλει υπόμνημα μέχρι σήμερα.
Υποστηρίζουν δε ότι η ένσταση είναι εκπρόθεσμη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου