Πολιτιστικά

After 2: Μετά τη Σύγκρουση από 2 Σεπτεμβρίου στο ΠΑΛΛΑΣ

Το δεύτερο κεφάλαιο της Παγκόσμιας Επιτυχίας στους κινηματογράφους…

Βασισμένη στο διεθνές best seller της Anna Todd, που διαβάστηκε πάνω από 1,6 δισεκατομμύριο φορές, ξεκινά η προβολή της κινηματογραφικής διασκευής του δεύτερου μυθιστορήματος AFTER 2: ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Ένα μυστικό που αφορά το παρελθόν του Χάρντιν σοκάρει την Τέσα, η οποία νιώθει όλο και περισσότερο παγιδευμένη σε μια αδιέξοδη και πιθανόν ριψοκίνδυνη σχέση… Πρωταγωνιστούν: Τζόζεφιν Λάνγκφορντ, Χίροου Φάινς Τίφιν, Λουίζ Λόμπαρντ, Ντίλαν Σπράουζ.

 

O κινηματογράφος ΠΑΛΛΑΣ επαναλειτούργησε στις 24 Αυγούστου προσαρμόζοντας τη λειτουργία του στα μέτρα προφύλαξης για τον covid 19.

Η υγεία και η ασφάλεια των θεατών αποτελεί προτεραιότητα για όλους.

Στα μέτρα πρόληψης συμπεριλαμβάνονται:

* Καθαρισμός των αιθουσών με επώνυμα και κατάλληλα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα, οι αίθουσες του κινηματογράφου απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε χρήση καθώς επίσης και οι κοινόχρηστοι χώροι.

* Μέγιστη πληρότητα των αιθουσών στο 65% και προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

* Διαθέσιμο αντισηπτικό αλκοολούχου διαλύματος 70% στις εισόδους και εξόδους.

* Χρονικός προγραμματισμός των προβολών , ώστε να αποφεύγεται η ταυτόχρονη παρουσία των πελατών στους κοινόχρηστους χώρους.

* Κατάργηση του διαλείμματος για αποφυγή συγχρωτισμού θεατών.

* Η λειτουργία των κλιματιστικών, προβλέπει εισροή μόνο νωπού αέρα. Οι κλιματιστικές μονάδες ελέγχονται και συντηρούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τον εγκαταστάτη.

* Οριοθέτηση στους κοινόχρηστους χώρους μας προκειμένου, να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και να πραγματοποιείται ελεύθερα η κυκλοφορία του κοινού.

Και να μην ξεχνάμε: η χρήση μη ιατρικής μάσκας στις κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες είναι υποχρεωτική.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου