Με την ολοκλήρωση του Κ17 Juniors Final τα βλέμματα στρέφονται στην παραλία Ραχών και στον Πολυχώρο Nisi, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί το διάστημα 3-5 Αυγούστου το K19 Juniors Final. Αυτή είναι η δεύτερη φετινή διοργάνωση που θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο Nisi, μετά το επιτυχημένο τουρνουά Open στις αρχές Ιουλίου, ενώ το 2017 είχε διοργανώσει το τελικό τουρνουά Juniors K17.

Στο K19 Juniors Final θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας των Regionals, είτε θα είναι ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors που προηγήθηκαν. Από πλευράς Δωδεκανήσου το «παρών» θα δώσουν οι πρωταθλητές που αναδείχθηκαν πριν από δέκα ημέρες στην Κω και συγκεκριμένα οι Σεβαστός Φιλίππου και Αντώνης Χατζηγεωργίου και οι Ιωάννα Αθανασίου και Φαμπιόλα Τερζίου.

Συνδιοργανωτές είναι ο Πολυχώρος Nisi, ο Δήμος Στυλίδας και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Χορηγοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors είναι η Arla Protein, η VW-Kosmocar, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, η Gala και χορηγός επικοινωνίας το fosonline.gr.

«Ο Πολυχώρος Nisi φιλοξενεί άλλη μία μεγάλη διοργάνωση beach volley και θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου τουρνουά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη, όπως επίσης στον Δήμο Στυλίδα και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει και να απολαύσει τους αστέρες του αύριο στις εγκαταστάσεις μας» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Πολυχώρου Nisi Φίλιππος Ουρανίδης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ