Τοπικές Ειδήσεις

Τάκης Πότσος: Πληροφορίες για το silver alert της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλιο Τάκη Πότσου, δημοτικού συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το σήμα silver alert της Ν.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ

Προτείνουμε στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που εξέπεμψε σήμα silver alert για Καμπουράκη και Χατζημάρκο, επειδή δεν αντέδρασαν στο brand name “Turkaegean”, ότι μπορούν να πάρουν πληροφορίες από τα στελέχη τους που συνδιοικούν με τον κ. Καμπουράκη στο δήμο Ρόδου. Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν! Κι αν δεν ξέρουν να το φέρουν στο δημοτικό συμβούλιο θέμα, να δούμε τελικά ποιος τους κρύβει; Η ΕΕ; η Κυβέρνηση; το ΝΑΤΟ; γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι κάτω από την ίδια ομπρέλα έχει κουρνιάσει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύουμε ότι θα ικανοποιηθεί και η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν θα είναι μόνο δική τους η «ρετσινιά» της αναγνώρισης «ζωτικών συμφερόντων» της Τουρκίας στο Αιγαίο επί κυβέρνησης Σημίτη.

Ρόδος 1 Ιουλίου 2022

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου