Τοπικές Ειδήσεις

ΕΚΡ: «Με την ασφάλεια των εργαζομένων δεν παίζει ΚΑΝΕΙΣ!»

Με αφορμή την επιστολή διαμαρτυρίας που δεχθήκαμε από τους εργαζόμενους του Κτηματολογίου Ρόδου σχετικά με τις συνθήκες εργασίας τους και την επικινδυνότητα του κτιρίου, δηλώνουμε ότι συμμεριζόμαστε απολύτως τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων που σχετίζονται με την ασφάλειά τους. Δηλώνουμε πως θα είμαστε στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν ώστε οι συνθήκες εργασίας τους να είναι τέτοιες που δεν θα κινδυνεύει η ζωή τους και θα τους επιτρέπουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ασφάλεια.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να δώσουν άμεσα λύση στο τεράστιο αυτό θέμα που αναδεικνύουν οι συνάδελφοι πριν να είναι αργά για όλους μας.

Το Ε.Κ.Ρ σε συνεργασία με τους συνάδελφους-εργαζόμενους θα παρακολουθεί από κοντά το θέμα και θα επανέλθει άμεσα παρεμβαίνοντας στο μέτρο το δυνατόν που μας επιτρέπεται.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                    ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου