Τοπικές Ειδήσεις

« Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων δεν σχετίζεται με τις κινητοποιήσεις της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων σε Ξενοδοχεία και Επισιτισμό»

Το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, ύστερα από λανθασμένη εντύπωση που δημιουργήθηκε στους εργαζομένους του κλάδου, θέλει να ενημερώσει ότι το Σωματείο μας δεν σχετίζεται με την διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιηθεί αύριο 1η Ιουλίου, για τα Δημοτικά τέλη. Η συγκεκριμένη κινητοποίηση έχει οργανωθεί από την επιτροπή αγώνα εργαζομένων σε ξενοδοχεία και επισιτισμό.

Ούτε η Διοίκηση του Σωματείου μας αλλά ούτε και η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου σχετίζονται με την εν λόγω επιτροπή, η οποία εξυπηρετεί κομματικά συμφέροντα του ΚΚΕ. Οι νεόκοποι συνδικαλιστές, της προαναφερόμενης επιτροπής, πέρα από τις διασπαστικές κινητοποιήσεις που οργανώνουν, σκοπεύουν να δημιουργήσουν και πρόβλημα στη δράση του Σωματείου μας, δημιουργώντας όμως παράλληλα και πρόβλημα στους εργαζόμενους που ανυπομονούν να λάβουν το πόσο των 534€ ώστε να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειες τους. Δηλώνουμε, ότι μοναδικός σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ να παίξει διάφορα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των συναδέλφων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου