Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στο οποίο νοσηλεύτηκε το παιδί μας για δύο μήνες και ανοίγοντας έναν δύσκολο δρόμο για δυόμισι χρόνια μπαίνοντας στο χειρουργείο 65 φορές. Παρόλα αυτά, με τόσες δυσκολίες και τέτοιες συνθήκες που βιώνουμε στον χώρο των νοσοκομείων υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος, δίνοντας καθημερινά τον αγώνα τους για όλα τα παιδιά.
Για την προσπάθειά τους, τη φροντίδα που έδειξαν στο παιδί με τόσο υπομονή και επιμονή, είχαμε ένα ευχάριστο τέλος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Μανώλη Παπασάββα για το ενδιαφέρον του και την όποια βοήθεια χρειαστήκαμε που ήταν δίπλα μας.
• Τους χειρουργούς: κ. Νικόλαο Μπαλτογιάννη, κ. Γεώργιο Μαυρίδη, Νικόλαο Χριστόπουλο, Χρήστο Καρέτσο.
• Τους γιατρούς της Μ.Ε.Θ.
• Το αναισθησιολογικό τμήμα
• Την αγαπημένη διευθύντρια της κλινικής ΠΚΛ που δυστυχώς δεν βρίσκεται πια στη ζωή ΑΘΗΝΑ ΞΑΙΔΑΡΑ
• Τις επιμελήτριες της ΠΚ1 Ελισάβετ Γεωργιάδου και Θεώνη Πετροπούλου, καθώς και όλους τους ειδικευόμενους.
• Το νοσηλευτικό προσωπικό της ΠΚ1: την προϊσταμένη κ. Αναστασία Μανούκα, Ντίνα Παναγιωτοπούλου, Βάσια Γεωργουσοπούλου, Γιώτα Λουλα, Βάσω Αρβανίτη, Μαρία Καπαρέλου, Δώρα Κωστοπουλου, Ελένη Τσιάγκα, Ελένη Μερέτη, Στέλλα Γεωργάκη, Χριστίνα Γούσια, Βάσω Χαραλάμη.
• Αφησα για το τέλος έναν άνθρωπο που εκτιμώ και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τον αξιολάτρευτο επιστήμονα και υπέροχο γαστρεντερολόγο κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΟΥΛΙΑΡΑ που είναι ο ήρωας της μικρής Ολγας.
Με αγάπη, διακριτικότητα, χαμόγελο, ευγένεια και σεβασμό ήταν δίπλα μας με υπομονή και κατανόηση στο Γολγοθά που περνούσαμε και με δύναμη, πίστη και ελπίδα έδωσε τέλος σε όλο αυτό χάρη στην επιστημονική του επάρκεια.
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
Αντώνης – Αννα Μαρία Μανιά
(Η μικρή Ολγα)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ