Ειδήσεις

Την Villa de Vecchi και το σανατόριο Ελεούσας βγάζει στο ‘σφυρί’ το ΤΑΙΠΕΔ για ξενοδοχεία!

Την αξιοποίηση 14 μη λειτουργούντων ακινήτων ανακοίνωσε σήμερα το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου τα οποία αναμένεται να μετατραπούν από τους επενδυτές σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες.

Το ΤΑΙΠΕΔ κήρυξε την έναρξη του διαγωνισμού για τα ακίνητα αυτά τα οποία θα μετατραπούν σε τουριστικές μονάδες ιδιαίτερης αισθητικής, τα λεγόμενα Boutique Hotels, ενώ ο διαγωνισμός αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2014.

Η ομάδα περιλαμβάνει 14 μη λειτουργούντα ακίνητα και, ειδικότερα:

Οκτώ επιλεγμένα πρώην ξενοδοχεία Ξενία.

Τρία παραδοσιακά αρχοντικά στο Πήλιο.

Δύο πρώην σανατόρια, στην Αρκαδία και στη Ρόδο.

Τη Villa de Vecchi, ένα ακίνητο ιστορικής σημασίας στη Ρόδο.

«Τα ακίνητα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά, διαμορφώνοντας γεωγραφικά διαφοροποιημένα χαρτοφυλάκια ακινήτων κατάλληλων για ανάπτυξη χρήσεων τουρισμού και αναψυχής. Περαιτέρω, αναμένεται να υλοποιηθούν επιπλέον επενδύσεις που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας με την ανάπτυξη πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων (Boutique Hotels)» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου