Τοπικές Ειδήσεις

ΔΙΟΔΟΣ-Νέα διαδικτυακή συνάντηση με θέμα: «Πρέπει να θέτουμε όρια στα παιδιά μας και πώς;»

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες πανδημίας που βιώνουμε όλοι και τις αυξημένες ανάγκες γονέων και μαθητών/ιών, συνεχίζουμε τις διαδικτυακές συναντήσεις με γονείς και κηδεμόνες. Μετά τις δύο πρώτες συναντήσεις, η θεματική που ακολουθεί αφορά στο ζήτημα των ορίων με τίτλο: «Πρέπει να θέτουμε όρια στα παιδιά μας και πώς;» και θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας zoom,την Τετάρτη 3 Μαρτίου και ώρες 18.00-20.00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε 15ήμερη συχνότητα , μέχρι τέλος Απριλίου.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δράσεις, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι και τη Δευτέρα, 1η Μαρτίου 2021με τα Κέντρα Πρόληψης «Δίοδος» (22410 77205) και “Ιπποκράτης» (22420 24728), στέλνοντας mail με το ονοματεπώνυμοκαι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό κατά προτίμηση), σε μια από τις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: diod187@otenet.gr και kentroprolipsis.kos@gmail.com. Ακολούθως θα αποσταλεί στο mail τους ο σύνδεσμος για την συμμετοχή στη δράση.

 

Το πρόγραμμα είναι μια πρωτοβουλία της Σ.Ε.Ε Παναγιώτας Καπερνέκα, Υγείας Πρόνοιας, Ευεξίας, Ν. Αιγαίου και Κρήτης, σε συνεργασία με τα Κέντρα Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΔΙΟΔΟΣ» στη Ρόδο & «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στην Κω και την εκπαιδευτική πλατφόρμα edu|shorts.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ