Ετοιμοι για αγώνες στο ΚΚΕ

Από: 1 λεπτό ανάγνωση

Έτοιμο για αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών που έχουν πληγεί από τα επώδυνα μέτρα που έθεσε σε εφαρμογή η κυβέρνηση, δηλώνει το ΚΚΕ.
Σε συνέντευξη τύπου ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Τάκης Πότσος δήλωσε πως οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έρθουν κοντά στα σωματεία που τους εκπροσωπούν και να αγωνιστούν.
«Επιβεβαιώνεται αυτό που έχουμε προβάλει μέσα από τους αγώνες μας δηλαδή η επίθεση στην εργατική τάξη. Τον τελευταίο καιρό είδαμε τι έχει γίνει με τους πλειστηριασμούς και τις πιέσεις που ασκούνται από τον ΟΑΕΕ στους αυτοαπασχολούμενους», δήλωσε ο γραμματέας της ΝΕ του ΚΚΕ κ. Τάκης Πότσος και πρόσθεσε πως θα προγραμματιστούν αρκετές δράσεις.
«Γνωρίζουμε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι. Πρέπει οι εργαζόμενοι να έρθουν κοντά στα σωματεία τους για να ανατραπεί το σύστημα που δημιουργεί προβλήματα. Αυτό θα γίνει με αγώνες και όχι μόνο με κοινοβουλευτικές διαδικασίες», δήλωσε ο κ. Τ. Πότσος.
Σε ερώτηση σχετικά με τους μικροπωλητές ο κ. Τάκης Πότσος δήλωσε:
«Επιβεβαιώνεται η επίθεση από τη δημοτική αρχή και τις παρατάξεις που στηρίζουν το σύστημα στους εργαζόμενους και τους μικρο- επιχειρηματίες. Αυτό ήταν για εμάς κάτι δεδομένο. Συμπεριφέρονται λες και έχουν λυθεί τα υπόλοιπα προβλήματα στον τόπο και τους ενοχλούν οι μικροπωλητές. Έχουμε αναφέρει πως κρύβονται πίσω από το θέμα αυτό μεγάλα συμφέροντα. Καλούμε τους πολίτες σε αγώνα για να ανατρέψουμε την πολιτική αυτή».
Ο κ. Τάκης Πότσος δήλωσε πως για το θέμα αυτό οι δημοτικές παρατάξεις πράττουν ανάλογα με τα συμφέροντα τους.
«Οι παρατάξεις συμφωνούν ή διαφωνούν ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις θέσεις τους. Να μην ξεχνάμε ότι έχουμε εκλογές σε λίγους μήνες», δήλωσε ο γραμματέας της ΝΕ του ΚΚΕ και εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι οι Δημήτρης Γάκης και Χ. Ευθυμιάδης ανήκουν στο ίδιο κόμμα αλλά δεν συμφωνούν στο ζήτημα των μικροπωλητών.
«Ο βουλευτής και επικεφαλής της παράταξης «Ρόδο Κόκκινο» κ. Δ. Γάκης έχει ταχθεί υπέρ των μικροπωλητών και ο κ Χ. Ευθυμιάδης εναντίον. Ποια είναι η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Μιλάμε για υποκρισία», τόνισε ο κ. Τ. Πότσος.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχετικά