ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολα η Κεχαγιά με Αθηναϊκό!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολα θα προ­λά­βει να είναι έτοιμη η Ζωή Κεχαγιά στο παι­χνίδι της Κυρια­κής με τον Αθη­ναϊκό, για την Α1 Κατη­γο­ρία των Γυναι­κών. Η έμπειρη αθλή­τρια πριν από λίγο καιρό υπο­βλή­θηκε σε αρθρο­σκό­πηση, με απο­τέ­λε­σμα να χάσει τα τρία τελευ­ταία παι­χνί­δια του Ιππο­κράτη αλλά σύντομα θα είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Παπούλη. Η Κεχαγιά έχει ξεκι­νή­σει ήδη τις ατο­μι­κές προ­πο­νή­σεις και περι­μέ­νει το «πράσινο φως» από τον γιατρό προ­κει­μέ­νου να μπει σε κανο­νι­κούς ρυθμούς. Κατά τα φαι­νό­μενα δεν θα προ­λά­βει το παι­χνίδι της Κυρια­κής, αφού ο Γιάννης Παπού­λης φοβάται και πιθανή υπο­τροπή, οπότε μάλλον θα είναι σε θέση να αγω­νι­στεί κόντρα στην Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας, στις 18 Ιανουα­ρίου. Από κει και πέρα τα υπό­λοιπα κορί­τσια είναι πανέ­τοιμα για το παι­χνίδι με τον Αθη­ναϊκό και οι προ­πο­νή­σεις πλέον θα συνε­χι­στούν σε καθη­με­ρινή βάση, έτσι ώστε ο Ιππο­κρά­της να παρου­σιά­σει τον καλύ­τερο του εαυτό στην ανα­μέ­τρηση με τον Αθη­ναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγω­νι­στι­κής για την Α1 Κατη­γο­ρία Γυναι­κών. Η απο­στολή του Ιππο­κράτη θα ταξι­δέ­ψει το προ­σε­χές Σάββατο για την Αθήνα και η ανα­μέ­τρηση με τον Αθη­ναϊκό θα διε­ξα­χθεί την Κυριακή στις 12:00.

Οι Κώες θα παίξουν και πάλι στην έδρα τους, στις 25 Ιανουα­ρίου κόντρα στον Ολυ­μπιακό Βόλου, όπου η νίκη απο­τε­λεί επι­τα­κτική ανάγκη. Τα επόμενα τρία παι­χνί­δια (με Αθη­ναϊκό και Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας εκτός, καθώς και με τον Ολυ­μπιακό Βόλου στην Κω) θα κρίνουν και την μετέ­πειτα πορεία της ομάδας, αφού ο Ιππο­κρά­της για να ελπίζει ότι θα απο­φύ­γει τα πλέι-άουτ θα πρέπει να κερ­δί­σει του­λά­χι­στον τις δύο ανα­με­τρή­σεις.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.