ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα δημοσκόπηση: 2,5 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δημοσκόπηση
Μέγεθος γραμμάτων

Πο­σο­στό 27,5% συ­γκε­ντρώ­νει ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και η ΝΔ 25% σύμ­φω­να με δη­μο­σκό­πη­ση της Interview που πα­ρου­σί­α­σε το κα­νά­λι Vergina TV και ακο­λου­θούν: ΚΚΕ με 5, 2%, ΠΑΣΟΚ με 5,1%, Χρυσή Αυγή και Πο­τά­μι με 4,5% , Ανε­ξάρ­τη­τοι Έλ­λη­νες με 1,8% και η ΔΗΜΑΡ 0,9%.

Άλλο κόμμα δη­λώ­νει πως θα ψή­φι­ζε εάν γί­νο­νταν πρό­ω­ρες εκλο­γές το 8%, ενώ το πο­σο­στό των ανα­πο­φά­σι­στων αγ­γί­ζει το 10,5%.

Ο Σα­μα­ράς θε­ω­ρεί­ται κα­ταλ­λη­λό­τε­ρος με πο­σο­στό 41%, σε αντί­θε­ση με τον Τσι­πρα που θε­ω­ρεί­ται κα­ταλ­λη­λό­τε­ρος από το 27% των ερω­τη­θέ­ντων.

Το 59% των πο­λι­τών έχει την άποψη να εκλε­γεί πρό­ε­δρος της Δη­μο­κρα­τί­ας από την πα­ρού­σα βουλή και το 30% επι­θυ­μεί τη διε­ξα­γω­γή πρό­ω­ρων εκλο­γών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.