ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η “συγγνώμη” της ΔΕΗ στην οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αποζημίωση

Τη δια­βε­βαί­ω­ση ότι θα εξε­τά­σουν το θέμα που προ­έ­κυ­ψε με την οι­κο­γέ­νεια του 19χρο­νου αδι­κο­χα­μέ­νου στρα­τιώ­τη, την οποία απέ­κλει­σαν από το κοι­νω­νι­κό τι­μο­λό­γιο, λόγω του ότι δεν είναι πλέον πο­λύ­τε­κνη, έδωσε ο υπεύ­θυ­νος δη­μο­σί­ων σχέ­σε­ων της ΔΕΗ, Κίμων Στε­ριώ­της, μι­λώ­ντας στον τη­λε­ο­πτι­κό σταθ­μό ΑΝΤ1.

«Λέω συγ­γνώ­μη εκ μέ­ρους της εται­ρεί­ας ως εκ­πρό­σω­πος της ΔΕΗ και ως Έλ­λη­νας πο­λί­της. Είναι μία ει­δι­κή πε­ρί­πτω­ση. Μόλις πάω στο γρα­φείο μου, θα το δούμε κατ’ εξαί­ρε­ση τι μπο­ρού­με να κά­νου­με το κα­λύ­τε­ρο», δή­λω­σε ο κ. Στε­ριώ­της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.