ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξανδρος Κολιάδης: Ενεργοποιοούνται  τα πρώτα 9 «Συμβούλια Γειτονιάς» στην πόλη της Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΚΟΛΙΑΔΗΣ
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Ενερ­γο­ποιού­νται τα πρώτα 9 «Συμ­βού­λια Γει­το­νιάς» στη Ρόδο για να δώ­σουν φωνή στους πο­λί­τες σχε­τι­κά με τα ζη­τή­μα­τα της κα­θη­με­ρι­νό­τη­τας.
  • Οι μό­νι­μοι κά­τοι­κοι θα συμ­με­τέ­χουν ενερ­γά στην ιε­ράρ­χη­ση των ανα­γκών και προ­τε­ραιο­τή­των της γει­το­νιάς τους.
  • Ο δή­μαρ­χος Ρόδου, Αλέ­ξαν­δρος Κο­λιά­δης, ευ­χα­ρί­στη­σε τους πο­λί­τες που δή­λω­σαν συμ­με­το­χή, επι­ση­μαί­νο­ντας τη ση­μα­σία της συμ­με­το­χής τους για τη διάρ­κεια του θε­σμού.
  • Η πρώτη συ­νά­ντη­ση γνω­ρι­μί­ας με τα μέλη των Συμ­βου­λί­ων θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί σύ­ντο­μα, για να τε­θούν οι στό­χοι και να ξε­κι­νή­σει η δου­λειά.

Ενερ­γο­ποιο­ού­νται  τα πρώτα 9 «Συμ­βού­λια Γει­το­νιάς» στην πόλη της Ρόδου, ώστε κάθε γει­το­νιά να απο­κτή­σει τη δική της θε­σμι­κή φωνή για τα ζη­τή­μα­τα της κα­θη­με­ρι­νό­τη­τας. Σε αυτή την πρω­το­βου­λία ανα­φέ­ρε­ται με ανάρ­τη­ση του στα μέσα κοι­νω­νι­κής δι­κτύ­ω­σης ο δή­μαρ­χος Ρόδου κ. Αλέ­ξαν­δρος Κο­λιά­δης.

Ανα­φέ­ρει τα εξής:

Όταν εί­πα­με ότι η φωνή του πο­λί­τη σε αυτή τη Δη­μο­τι­κή Αρχή θα ακού­γε­ται, το εν­νο­ού­σα­με.

Ενερ­γο­ποιού­με τα πρώτα 9 «Συμ­βού­λια Γει­το­νιάς» στην πόλη της Ρόδου, ώστε κάθε γει­το­νιά να απο­κτή­σει τη δική της θε­σμι­κή φωνή για τα ζη­τή­μα­τα της κα­θη­με­ρι­νό­τη­τας.

Από την Ανά­λη­ψη και το Ρο­δί­νι μέχρι τον Άγιο Νι­κό­λαο και το κέ­ντρο, οι μό­νι­μοι κά­τοι­κοι θα έχουν ενερ­γό ρόλο στην ιε­ράρ­χη­ση των ανα­γκών και των προ­τε­ραιο­τή­των της γει­το­νιάς τους.

Γιατί κα­νέ­να γρα­φείο και καμία διοί­κη­ση δεν γνω­ρί­ζει κα­λύ­τε­ρα τα προ­βλή­μα­τα μιας γει­το­νιάς από τους αν­θρώ­πους που ζουν σε αυτήν.

Ένα με­γά­λο ευ­χα­ρι­στώ στους συ­μπο­λί­τες μας που δή­λω­σαν συμ­με­το­χή. Η αντα­πό­κρι­σή σας είναι η με­γα­λύ­τε­ρη εγ­γύ­η­ση ότι ο θε­σμός αυτός θα έχει διάρ­κεια και απο­τέ­λε­σμα.

Για την υλο­ποί­η­ση της πρω­το­βου­λί­ας, ευ­χα­ρι­στώ την πρώην αντι­δή­μαρ­χο ΔΕ Ρόδου Σαβ­βί­να Πα­πα­γε­ωρ­γί­ου, που έβαλε τις βά­σεις, και τον ση­με­ρι­νό αντι­δή­μαρ­χο ΔΕ Ρόδου Γιάν­νη Μη­τσού, που ολο­κλή­ρω­σε τη δια­δι­κα­σία και περνά στην εφαρ­μο­γή.

Τις επό­με­νες ημέ­ρες θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η πρώτη συ­νά­ντη­ση γνω­ρι­μί­ας με τα μέλη των Συμ­βου­λί­ων, ώστε να θέ­σου­με τους στό­χους και να πιά­σου­με δου­λειά.

Η γει­το­νιά είναι το σπίτι μας. Και για αυτήν απο­φα­σί­ζου­με μαζί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.