- Η μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣΔ προκρίθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
- Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου αντιμετώπισε την Ένωση Ηρακλείου σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που τελείωσε χωρίς γκολ.
- Η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι δύο ομάδες ευστόχησαν στις πρώτες πέντε εκτελέσεις.
- Ο τερματοφύλακας Χιάμπολης απέκρουσε την έκτη εκτέλεση των φιλοξενούμενων, δίνοντας πλεονέκτημα στην ομάδα του.
- Ο Αυγέρης ευστόχησε στην επόμενη εκτέλεση, προκαλώντας έξαλλους πανηγυρισμούς για την πρόκριση της ομάδας.
Στις καλύτερες τέσσερις ομάδες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ βρίσκεται από σήμερα η μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣΔ.
Τα παιδιά του Δημήτρη Χρυσόπουλου λύγισαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι την εξαιρετική μικτή της Ένωσης Ηρακλείου, μετά από ένα ισορροπημένο και αμφίρροπο ματς, η κανονική διάρκεια του οποίου ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.
Κατά τη διάρκεια της «ρώσικης» ρουλέτας έσπασαν καρδιές, καθώς οι δύο ομάδες ευστόχησαν και στις πρώτες πέντε εκτελέσεις.
Ο τερματοφύλακας Χιάμπολης απέκρουσε την έκτη των φιλοξενούμενων, ο Αυγέρης ευστόχησε στη δική του και έδωσε το έναυσμα για το ξέσπασμα έξαλλων πανηγυρισμών για τη μεγάλη πρόκριση.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε


.gif)













