ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη στο φυλάκιο της Κρητηνίας πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Την Δευ­τέ­ρα 30 Δε­κεμ­βρί­ου 2025, ο Σύν­δε­σμος Εφέ­δρων Αξιω­μα­τι­κών Νομού Δω­δε­κα­νή­σου (Σ.Ε.Α.Ν. Δω­δε­κα­νή­σου), στο πλαί­σιο της δια­χρο­νι­κής του απο­στο­λής για τη στή­ρι­ξη των Ενό­πλων Δυ­νά­με­ων και του προ­σω­πι­κού που υπη­ρε­τεί στην πρώτη γραμ­μή πραγ­μα­το­ποί­η­σε επί­ση­μη επί­σκε­ψη στο Φυ­λά­κιο Κρη­τη­νί­ας.

Κατά τη διάρ­κεια της επί­σκε­ψης, σε έναν χώρο όπου η ευ­θύ­νη είναι κα­θη­με­ρι­νή και το κα­θή­κον διαρ­κές, τα μέλη του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου του ΣΕΑΝ Δω­δε­κα­νή­σου είχαν την ευ­και­ρία να ανταλ­λά­ξουν ευχές με τους στρα­τευ­μέ­νους και τα στε­λέ­χη του Φυ­λα­κί­ου για τις Άγιες Ημέ­ρες των Χρι­στου­γέν­νων και την έλευ­ση του Νέου Έτους, εκ­φρά­ζο­ντας την ηθική συ­μπα­ρά­στα­ση, την εκτί­μη­ση και τον σε­βα­σμό τους για το υψηλό κα­θή­κον που επι­τε­λούν κάτω από απαι­τη­τι­κές συν­θή­κες.

Πα­ράλ­λη­λα, ο Σύν­δε­σμος προ­σέ­φε­ρε διά­φο­ρα είδη και δώρα, ως ελά­χι­στο δείγ­μα ανα­γνώ­ρι­σης και ευ­γνω­μο­σύ­νης προς τους οπλί­τες και τα στε­λέ­χη, υπο­γραμ­μί­ζο­ντας έμπρα­κτα ότι η κοι­νω­νία της Δω­δε­κα­νή­σου στέ­κε­ται διαρ­κώς στο πλευ­ρό τους.

Από πλευ­ράς ΣΕΑΝ Δω­δε­κα­νή­σου πα­ρέ­στη­σαν:

·         Ο Πρό­ε­δρος, κ. Πα­να­γιώ­της Μηνάς

·         Ο Γε­νι­κός Γραμ­μα­τέ­ας, κ. Γε­ώρ­γιος Γε­ωρ­γάλ­λης

·         Ο Έφο­ρος, κ. Πα­ντε­λής Πα­πα­θε­ο­δω­ρά­κης

Ιδιαί­τε­ρη τιμή και βα­ρύ­νου­σα ση­μα­σία για τον Σύν­δε­σμο απο­τέ­λε­σε η πα­ρου­σία και συ­νο­δεία του Διοι­κη­τή της 95 Μο­νά­δας Επι­στρά­τευ­σης, Συ­νταγ­μα­τάρ­χη Κα­τα­δρο­μών κ. Γε­ώρ­γιου Ορ­φα­νού, γε­γο­νός που προ­σέ­δω­σε ιδιαί­τε­ρο κύρος στην επί­σκε­ψη και ανέ­δει­ξε το άρι­στο πνεύ­μα συ­νερ­γα­σί­ας και αλ­λη­λο­ε­κτί­μη­σης με­τα­ξύ των Ενό­πλων Δυ­νά­με­ων και των Εφέ­δρων Αξιω­μα­τι­κών.

Ο ΣΕΑΝ Δω­δε­κα­νή­σου πα­ρα­μέ­νει στα­θε­ρά προ­ση­λω­μέ­νος στις αξίες του κα­θή­κο­ντος, της προ­σφο­ράς και της πα­τριω­τι­κής ευ­θύ­νης, συ­νε­χί­ζο­ντας με συ­νέ­πεια να στη­ρί­ζει το προ­σω­πι­κό των Ενό­πλων Δυ­νά­με­ων και να τιμά όσους φυ­λάτ­τουν Θερ­μο­πύ­λες, ιδιαί­τε­ρα στις ακρι­τι­κές πε­ριο­χές της πα­τρί­δας μας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.