Τοπικές Ειδήσεις

Μαρία Καμμά: Ποτέ δεν απαγόρευσα σε παιδιά της Τήλου να πουν “Καλά Χριστούγεννα” – Η λάσπη δεν θα γίνει πολιτική

Από την δήμαρχο Τήλου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Τις τελευταίες ώρες διακινείται στο διαδίκτυο ψευδής και συκοφαντική ανάρτηση που με κατηγορεί ότι δήθεν απαγόρευσα σε παιδιά της Τήλου να πουν “Καλά Χριστούγεννα”.
Η ανάρτηση αυτή είναι απολύτως αναληθής.
Την παραμονή των Χριστουγέννων δεν βρισκόμουν στην Τήλο, αλλά στην Αθήνα, συνοδεύοντας τη μητέρα μου σε νοσοκομείο.
Ουδέποτε υπήρξε τέτοιο περιστατικό, ούτε έχει υπάρξει ποτέ από μέρους μου οποιαδήποτε παρέμβαση που να αφορά τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά εκφράζουν τις ευχές τους.
Η σκόπιμη αλλοίωση του ονόματός μου και η θρησκευτική στοχοποίηση δεν τιμούν κανέναν.
Η Τήλος είναι ένας τόπος σεβασμού, αλήθειας και συνύπαρξης.
Η λάσπη δεν θα γίνει πολιτική.
Μαρία Γρ. Καμμά
Δήμαρχος Τήλου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου