ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσέφεραν δώρα και χαρά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Μια ευχά­ρι­στη και ξεχω­ρι­στή στιγμή έζησαν τα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημο­τι­κού Σχο­λείου Ρόδου, σήμερα (Πέμπτη) το πρωί, κατά τη διάρ­κεια του μαθή­μα­τος της Mουσικής, καθώς αντι­προ­σω­πεία των ποδο­σφαι­ρι­στών του Γ.Σ. Δια­γό­ρας, με επι­κε­φα­λής τον παίκτη-προπονητή Πέτρο Ζου­ρούδη, τους προ­σέ­φερε δώρα-μεταξύ άλλων και παιχνίδια- για τις ανάγκες του Σχο­λείου τους.

Πρό­κει­ται για την έναρξη της υλο­ποί­η­σης της από­φα­σης του ποδο­σφαι­ρι­κού τμή­μα­τος, όπου στο τέλος κάθε μήνα θα αγο­ρά­ζει δώρα και άλλα ανα­γκαία σε διά­φο­ρες κοι­νω­νι­κές ομάδες που έχουν περισ­σό­τερη ανάγκη. Το ποσό που θα δίνεται, θα έχει να κάνει με τα συνο­λικά τέρματα που θα έχει πετύχει η ομάδα σε επίσημα παι­χνί­δια και σε συγκε­κρι­μένο χρονικό διά­στημα.

Ο προ­πο­νη­τής και οι ποδο­σφαι­ρι­στές του Γ.Σ. Δια­γό­ρας, που με δική τους πρω­το­βου­λία συγκε­ντρώ­νουν τα χρήματα, δεί­χνουν και το δικό τους ξεχω­ρι­στό κοι­νω­νικό πρόσωπο κι εκτός αγω­νι­στι­κού χώρου.

Την αντι­προ­σω­πεία του Γ.Σ Δια­γό­ρας υπο­δέ­χτηκε η Διευ­θύ­ντρια του Σχο­λείου κα. Τίτα Παπα­κα­λο­δούκα, ενώ το μεγάλο ευχα­ρι­στώ ακού­στηκε από τα ίδια τα παιδιά.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.