Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Ρόδου με τις Δομές Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Ρόδου (Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών και Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας) διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων:
Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2025 – Cinematherapy στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου
Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου – παρουσίαση ποιητικής συλλογής στο Νεστορίδειο Μέλαθρον
Στο πλαίσιο αυτό αύριο Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 12:30 στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των συντελεστών των εκδηλώσεων.


































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.