Τοπικές Ειδήσεις

Εκδήλωση από το Γυμνάσιο Λύκειο Αστυπάλαιας γαι την επέτειο του Πολυτεχνείου

Ο Δήμος Αστυπάλαιας συγχαίρει θερμά το Γυμνάσιο – Λύκειο Αστυπάλαιας για την εξαιρετική σχολική εκδήλωση που πραγματοποίησε με αφορμή την Επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι μαθητές, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, παρουσίασαν ένα ουσιαστικό και συγκινητικό αφιέρωμα στα γεγονότα του Νοεμβρίου 1973, τιμώντας τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Παιδείας.

Μέσα από θεατρικά δρώμενα, αναγνώσεις κειμένων και μουσικά μέρη, ανέδειξαν με ωριμότητα και σεβασμό το μήνυμα του Πολυτεχνείου, υπενθυμίζοντας σε όλους μας τη σημασία της μνήμης και της ιστορικής γνώσης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια, τη δημιουργικότητα και τη συμβολή τους στη διατήρηση των ιδανικών που σημάδεψαν μια από τις σημαντικότερες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε βράβευση αριστούχων μαθητών απο τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας κ. Κομηνέα.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου