ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Κ17: Στον 6ο όμιλο η LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ιάλυσος ΑΣΤΙΡ Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μετά από την περσινή της επι­τυ­χία όπου τερ­μά­τισε στην 4η θέση σε όλη την χώρα μας, η LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού δεν θα μπο­ρούσε να κάνει αλλιώς από το να συμ­με­τά­σχει και στο φετινό Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Γυναι­κών Κ17.

Η φιλό­δοξη ομάδα του νησιού μας τοπο­θε­τή­θηκε στον 6ο όμιλο για την σεζόν 2025-2026 και θα βρει στον δρόμο της συλ­λό­γους της Κρήτης.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε από την LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού προς ενη­μέ­ρωση ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Νέα σεζόν, νέες προ­κλή­σεις!

Η LFC Ιαλυσού δηλώνει παρούσα στο Womens Football League U17 – Όμιλος VI για τη σεζόν 2025–2026!

Μαζί με τις ομάδες ΡΕΑ, ΟΦΗ, Εργο­τέλη, Χανιά και Ladies Soccer, ξεκι­νάμε με πάθος, πίστη και όνειρα για μια χρονιά γεμάτη εμπει­ρίες και ανά­πτυξη!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.