ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρέθηκε το πτώμα του τουρίστα που αγνοούνταν από τον Ιούνιο στην Κάρπαθο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τρα­γι­κό τέλος είχαν οι έρευ­νες για τον εντο­πι­σμό του 55χρο­νου Άγ­γλου του­ρί­στα, τα ίχνη του οποί­ου χά­θη­καν στις 27 Ιου­νί­ου 2025 στην Κάρ­πα­θο. Το άψυχο σώμα του εντο­πί­στη­κε το πρωί του Σαβ­βά­του στη θέση Επιο­νία, στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή του Κί­λιου στη Βό­ρεια Κάρ­πα­θο, από κυ­νη­γούς που βρέ­θη­καν εκεί.

Σύμ­φω­να με τις πρώ­τες εκτι­μή­σεις, ο άτυ­χος του­ρί­στας φαί­νε­ται να έχασε τον προ­σα­να­το­λι­σμό του κατά τη διάρ­κεια πε­ζο­πο­ρί­ας σε δύ­σβα­τη πε­ριο­χή.

 Με­γά­λη κι­νη­το­ποί­η­ση για τις έρευ­νες

Από την πρώτη στιγ­μή που δη­λώ­θη­κε η εξα­φά­νι­ση, κι­νη­το­ποι­ή­θη­καν ισχυ­ρές δυ­νά­μεις της Πυ­ρο­σβε­στι­κής και της Αστυ­νο­μί­ας, ενώ υπήρ­ξε και ενί­σχυ­ση από τη Ρόδο. Στις έρευ­νες συμ­με­τεί­χαν επί­σης εθε­λο­ντές, ει­δι­κά εκ­παι­δευ­μέ­να σκυ­λιά και drones, τα οποία σά­ρω­σαν την πε­ριο­χή ξηράς και θά­λασ­σας.

Μαρ­τυ­ρία κα­τοί­κου από το Δια­φά­νι ανέ­φε­ρε ότι ο του­ρί­στας εθε­ά­θη το με­ση­μέ­ρι της Πα­ρα­σκευ­ής 27 Ιου­νί­ου στο Τρί­στο­μο, όπου φω­το­γρά­φι­ζε τοπίο με το κι­νη­τό του τη­λέ­φω­νο. Ο ίδιος είχε ζη­τή­σει οδη­γί­ες για το πώς θα κα­τευ­θυ­νό­ταν νο­τιό­τε­ρα προς τη Βρου­κού­ντα, μέσω της πε­ριο­χής Λα­χα­μί­τη.

Η ανα­φο­ρά της εξα­φά­νι­σης

Την εξα­φά­νι­ση κα­τήγ­γει­λε η ιδιο­κτή­τρια της κα­τοι­κί­ας που ενοι­κί­α­ζε ο Βρε­τα­νός, η οποία το πρωί της Πα­ρα­σκευ­ής πήγε να κα­θα­ρί­σει τον χώρο καθώς η δια­μο­νή του είχε λήξει μία ημέρα νω­ρί­τε­ρα. Ο του­ρί­στας είχε επι­σκε­φθεί για πρώτη φορά την Κάρ­πα­θο και διέ­με­νε μόνος του.

Οι επό­με­νες ενέρ­γειες και η οι­κο­γέ­νεια

Το πτώμα του 55χρο­νου θα με­τα­φερ­θεί αρ­χι­κά στην Αυ­λώ­να και στη συ­νέ­χεια στο Νο­σο­κο­μείο Καρ­πά­θου. Ακο­λού­θως θα γίνει νε­κρο­ψία – νε­κρο­το­μή στη Ρόδο για να δια­πι­στω­θούν τα ακρι­βή αίτια θα­νά­του.

Στο νησί βρί­σκο­νται ήδη η πρώην σύ­ζυ­γός του, ο γιος και ο γα­μπρός του, που έσπευ­σαν μόλις ει­δο­ποι­ή­θη­καν για τον τρα­γι­κό εντο­πι­σμό.

Πηγή: protothema.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.