ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακουσίλαος: Ένεση εμπειρίας με Μιχάλη Στελλά

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ακουσίλαος

Σε μία νέα μετεγ­γρα­φική κίνηση, η οποία τον ενι­σχύει σημα­ντικά ενόψει της συμ­με­το­χής του στο νέο πρω­τά­θλημα της Β’ κατη­γο­ρίας, προ­χώ­ρησε ο Ακου­σί­λαος.

Οι “πρά­σι­νοι” των Φανών έκαναν δικό τους τον πολύ­πειρο Μιχάλη Στελλά, τον οποίο και καλω­σό­ρι­σαν μέσα από την παρα­κάτω ανα­κοί­νωση:

“Ο σύλ­λο­γος μας είναι στη πολύ ευχά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει την έναρξη της συνερ­γα­σίας του με έναν ποδο­σφαι­ρι­στή με μεγάλη εμπει­ρία και ποιό­τητα , τον Στελλά Μιχάλη , ο οποίος κατά το παρελ­θόν έχει αγω­νι­στεί με την Δόξα Ψίνθου , τον Φοίβο Κρε­μα­στής και τον Απόλ­λωνα Καλυ­θιών.

Τον καλω­σο­ρί­ζουμε στην οικο­γέ­νεια του Ακου­σί­λαου Φανών και του ευχό­μα­στε τα καλύ­τερα με υγεία!!!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.