ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νοσοκομεία: 24ωρη απεργία ιατρών και υγειονομικών την Πέμπτη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Με προ­σω­πι­κό ασφα­λεί­ας θα λει­τουρ­γή­σουν την Πέμ­πτη 28 Αυ­γού­στου τα δη­μό­σια νο­σο­κο­μεία λόγω της 24ωρης πα­νελ­λα­δι­κής απερ­γί­ας της Ομο­σπον­δί­ας Ενώ­σε­ων Νο­σο­κο­μεια­κών Για­τρών Ελ­λά­δας (ΟΕΝΓΕ), της ΕΙΝΑΠ και της ΠΟ­Ε­ΔΗΝ.

Πρό­κει­ται για κι­νη­το­ποί­η­ση ενταγ­μέ­νη στην 24ωρη πα­νελ­λα­δι­κή απερ­γία της ΑΔΕΔΥ για όλες τις ει­δι­κό­τη­τες ερ­γα­ζο­μέ­νων στο Δη­μό­σιο, με αιχμή την αντί­θε­ση στο νέο Πει­θαρ­χι­κό Δί­καιο για τους δη­μο­σί­ους υπαλ­λή­λους, για το οποίο ζη­τεί­ται η από­συρ­ση του σχε­τι­κού νο­μο­σχε­δί­ου ενώ έχει ανα­κοι­νω­θεί συ­γκέ­ντρω­ση στις 10:00 στο Σύ­νταγ­μα.

Πηγή: insider.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.