ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

65χρονη αλλοδαπή έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Καλύμνου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Τις βρα­δι­νές ώρες χθες, ενη­με­ρώ­θηκε η Λιμε­νική Αρχή της Καλύ­μνου, ότι μετά την πλα­γιο­δέ­τηση ενός επιβατηγού-δρομολογιακού (Ε/Γ-Δ/Ρ) πλοίου στο λιμάνι της Καλύ­μνου, κατά τη δια­δι­κα­σία απο­βί­βα­σης των επι­βα­τών, μία 65χρονη αλλο­δαπή επι­βά­τιδα έπεσε στη θάλασσα, στο διάκενο μεταξύ της προ­βλή­τας και του πλοίου.

Στο σημείο έσπευσε στέ­λε­χος της Λιμε­νι­κής Αρχής, όπου με τη συν­δρομή πλη­ρώ­μα­τος του πλοίου, ανέ­συ­ραν την ανωτέρω στην ξηρά, καλά στην υγεία της.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.