Αθλητικά

«Μας βοήθησε η ζώνη»!

Για τη σπουδαία νίκη επί της Ελπίδας Πεταλούδων, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δωριέα, οι προπονητές της ομάδας Δημήτρης Σαρίκας και Μιχάλης Καρακωνσταντής. Αμφότεροι εστίασαν στην ομαδική προσπάθεια αλλά και την άμυνα ζώνης που έφεραν την νίκη στον Δωριέα κόντρα σ’ έναν αξιόμαχο αντίπαλο όπως είναι η Ελπίδα Πεταλούδων.
«Όσοι βρέθηκαν στο Βενετοκλειο είδαν ένα πολύ ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δυο καλών ομάδων. Αυτή τη περίοδο όλες οι ομάδες ακόμα “ψάχνονται” και αυτό φαίνεται από τα διαστήματα μέτριας απόδοσης που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στο ημίχρονο μιλώντας στους παίκτες, τους είπαμε πως ήδη είναι νικητές, πως ότι και να γίνει εμείς ήδη ‘’κερδίσαμε’’ και πως είμαστε υπερήφανοι, για την αγωνιστικότητα τους. Είναι γεγονός πως πλέον είμαστε ΟΜΑΔΑ. Είχαμε ψυχή, μαχητικότητα, πάθος και διάθεση. Έπαιζε ο ένας για τον άλλον, δείξαμε πως όλα ξεκινούν από την άμυνα και ότι όλοι μαζί θα κερδίζουμε και όλοι μαζί θα χάνουμε.
Η Ελπίδα είχε συνεχώς το προβάδισμα, εμείς όμως μείναμε κοντά στο σκορ, αν και κάναμε πολλά παιδικά λάθη στην επίθεση, όπου ήμασταν στατικοί. Δεν είχαμε κίνηση, όσο όμως ήμασταν κοντά στο σκορ ελπίζαμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, γυρίσαμε σε ζώνη 3-2 το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Τα παιδιά έδειξαν πίστη σε αυτό και οι 12 πόντοι μέσα σε τρία λεπτά έγιναν… ισοπαλία. Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι, θα μπορούσε να το κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Καταφέραμε να κλέψουμε τη νίκη από μια καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Το παιχνίδι τελείωσε και ήδη το ξεχάσαμε. Εύχομαι στην Ελπίδα και στον φίλο μου τον Χρήστο Μπίλια καλή συνέχεια», είπαν οι δύο προπονητές του Δωριέα, οι οποίοι θα ετοιμάσουν την ομάδα τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου