Αθλητικά

Παραμένουν ψηλά τα σωματεία της Ρόδου

Τις βαθμολογίες των σωματείων μετά από τη μερική καταχώρηση των φύλλων αγώνων για την αγωνιστική περίοδο του 2014 ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Τα σωματεία της Ρόδου που ανήκουν στη δύναμη της ΕΟΠ εξακολουθούν να κατέχουν υψηλές θέσεις, αποτέλεσμα των καλών εμφανίσεων των αθλητών τους στους πανελλήνιους αγώνες που έχουν πάρει μέρος.

Συγκεκριμένα, ο Ροδήλιος βρίσκεται στην 9η θέση της πανελλήνιας κατάταξης με 2527 βαθμούς, ενώ όσον αφορά τους ροδίτικους συλλόγους, ακολουθεί ο Διαγόρας με 1376 βαθμούς. Ο ΑΟ Άθλος Παραδεισίου έχει «σκαρφαλώσει» στην 22η θέση έχοντας συγκεντρώσει 1065 βαθμούς, ενώ στις θέσεις 56 και 57 βρίσκουμε τους Απόλλωνα Ρόδου και Έλαφο με 75 και 71 βαθμούς αντίστοιχα.

Όσον αφορά την κορυφή της κατάταξης, στην πρώτη θέση παραμένει πάντα ο Τάλως με 7183 βαθμούς και μεγάλη διαφορά από το δεύτερο σωματείο που είναι ο ΑΣ Ποδηλάτης με 4915 βαθμούς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κρόνος Νίκαιας (4807 β.) που παλεύει με τον Σπαρτιατικό που είναι 4ος (4322 β.)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου