Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιωματούχοι των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Super League 1 με τα παιχνίδια να διεξάγονται την Λαμπρή Τετάρτη 23 Απριλίου.
Μεταξύ των ορισμών βρίσκεται το όνομα του Τάσου Σιδηρόπουλου του συνδέσμου Δωδεκανήσου ο οποίος θα είναι διαιτητής VAR στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Παναιτωλικό που θα ξεκινήσει στις 18:00 στο δημοτικό στάδιο Σερρών.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από τον σύνδεσμο Πέλλας, βοηθοί ο Λάζαρος Δημητριάδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας και ο Μιχάλης Παπαδάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου, 4ος διαιτητής ο Γιώργος Κόκκινος από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής, A.VAR ο Στέφανος Κουμπαράκης από τον σύνδεσμο Κυκλάδων και παρατηρητής διαιτησίας ο Χαράλαμπος Καρατζάς από τον σύνδεσμο Εύβοιας.







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.