ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος στους… κοπανατζήδες βουλευτές – Θα «χτυπάνε»… ηλεκτρονική κάρτα!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ηλεκτρονική κάρτα

Από σήμερα τέθηκε σε ισχύ η χρήση της ηλε­κτρο­νι­κής κάρτας εισόδου των βου­λευ­τών στην Ολο­μέ­λεια της Βουλής.

Σύμφωνα με τον νέο μέτρο, όλοι οι βου­λευ­τές οι οποίοι έχουν πλέον στην κατοχή τους ονο­μα­στική ηλε­κτρο­νική κάρτα, θα πρέπει να τη «χτυπάνε» μόλις εισέρ­χο­νται στην αίθουσα της Ολο­μέ­λειας.

Το φαι­νό­μενο των κενών εδράνων ανα­μέ­νε­ται ότι θα περιο­ρι­στεί, καθώς θα κατα­γρά­φο­νται όχι μόνο ο αριθμός αλλά και η ώρα προ­σέ­λευ­σης των βου­λευ­τών.

Ουσια­στικά πρό­κει­ται για ένα επι­πλέον μέτρο ώστε να περιο­ρι­στούν οι… κοπα­να­τζή­δες Εθνο­πα­τέ­ρες. Κάποιες φήμες λένε, πάντως, ότι βου­λευ­τής χτύπησε την κάρτα και στη συνέ­χεια δεν μπήκε στην αίθουσα.

Ημε­ρη­σία

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.