ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Πλήρωσε Μασούρα και γλύτωσε την αφαίρεση βαθμών

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Μασουρας- Διαγορας

Με δημο­σί­ευμα της η αθλη­τική ιστο­σε­λίδα footballleaguenews.gr απο­κά­λυψε ότι ο Δια­γό­ρας εξό­φλησε τον Αλέ­ξαν­δρο Μασούρα κατα­βάλ­λο­ντάς του το ποσό των 11.100 ευρώ. Ο «γηραιό»  γλύτωσε την ορι­στική αφαί­ρεση βαθμών, που ενδε­χο­μέ­νως να ήταν κατα­δι­κα­στική όσο αφορά στην παρα­μονή του στην Super League 2.

Ανα­λυ­τικά το σχετικό δημο­σί­ευμα ανα­φέ­ρει τα εξής:

«Απο­φεύ­χθηκε η ορι­στική αφαί­ρεση βαθμών από τους ‘’κυανέρυθρους’’.

Ο Δια­γό­ρας Ρόδου έκανε απο­φα­σι­στικό βήμα για την παρα­μονή του στην κατη­γο­ρία με τη νίκη του (1-0) απέ­να­ντι στον Εθνικό Νέου Κερα­μι­δίου την Κυριακή (23/02). Παράλ­ληλα, όμως έπρεπε να εξο­φλή­σει και τον Αλέ­ξαν­δρο Μασούρα για να απο­φύ­γει την αφαί­ρεση βαθμών.

Ο πρώην μέσος των ‘’κυανέρυθρων’’ είχε στα χέρια του απόφαση επιβολής- ενερ­γο­ποί­η­σης ποινών και την προη­γού­μενη εβδο­μάδα αφαι­ρέ­θη­καν προ­σω­ρινά 3 βαθμοί παρότι δεν ανα­κοι­νώ­θηκε κάτι σχετικό. Την τελευ­ταία ημέρα, πάντως και, σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες του FL News, η ΠΑΕ φρό­ντισε να τον εξο­φλή­σει για να επι­στρα­φεί το ‘’τρίποντο’’. Το ποσό που πλη­ρώ­θηκε είναι της τάξης των 11.100 ευρώ».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.