ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο πρόγραμμα της Costa Cruises και το καλοκαίρι του 2026 η Ρόδος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
COSTA FORTUNA

Κρουα­ζιέ­ρες σε ελλη­νικά λιμάνια περι­λαμ­βά­νει το πρό­γραμμα της Costa Cruises για την περίοδο από τον Απρίλιο έως τον Νοέμ­βριο του 2026. Οι κρα­τή­σεις για όλο το πρό­γραμμα της εται­ρείας το 2026 άνοιξαν ήδη.

Οι κρουα­ζιέ­ρες στην Ελλάδα

Στη Μεσό­γειο, το Costa Fortuna θα προ­σεγ­γί­ζει ξανά λιμάνια σε Ελλάδα και Τουρκία το 2026 – λόγω της μεγάλης δημο­τι­κό­τη­τας, έστω και για μεγα­λύ­τερο χρονικό διά­στημα, όπως ανα­κοί­νωσε η εται­ρεία.

Από τις αρχές Μαΐου έως τις αρχές Οκτω­βρίου, το πλοίο θα ανα­χω­ρεί κάθε Παρα­σκευή από τον Πειραιά με προ­ο­ρι­σμό την Κων­στα­ντι­νού­πολη και τα νησιά Μύκονο και Σαντο­ρίνη. Το καλο­καίρι προ­βλέ­πο­νται επι­σκέ­ψεις και στην Κρήτη και Ρόδο, ενώ την άνοιξη και το φθι­νό­πωρο τη δια­δρομή συμπλη­ρώ­νουν η Σμύρνη και ο Βόλος, που είναι ο νέος προ­ο­ρι­σμός. Από το Βόλο θα υπάρχει εκδρομή στα Μετέωρα.

Το Costa Fascinosa θα επι­σκέ­πτε­ται τέσσερα νησιά σε εβδο­μα­διαίες κρουα­ζιέ­ρες στη Μεσό­γειο. Στην Ελλάδα, προ­βλέ­πο­νται το Αργο­στόλι στην Κεφα­λο­νιά και η Μύκονος. Στο πρό­γραμμα υπάρχει προ­σέγ­γιση στα λιμάνια στη Σικελία, στη Μάλτα, στον Τάραντα στην Απουλία και στον Πειραιά.

Πηγή: tornosnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.