ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Πρόκληση τέτοιοι αντίπαλοι στο B.C.L.”!

Μάκης Δούβαλης 2 λεπτά ανάγνωση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΡΔΑΛΗΣ

Ο Γιάννης Σκορ­δά­λης από φέτος είναι γενικός αρχηγός στην Κ.Α.Ε. Κολοσ­σός, με τη φανέλα της οποίας είχε παίξει ακόμη και στη Basket League. Ο team manager του Κολοσ­σού Ρόδου «φιλο­ξε­νή­θηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με τον Μαρίνο Πρί­ντεζη και τον Γιάννη Σταυ­ρου­λάκη. Ανα­λυ­τικά όσα είπε ο Ροδίτης γενικός αρχηγός των ”θαλασσί” για τη φετινή προ­σπά­θεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για τους στόχους τους στο BCL: «Θέλουμε να δεί­ξουμε ένα αντα­γω­νι­στικό πρόσωπο, ασχέτως που έχουμε δύσκο­λες ομάδες στον όμιλό μας. Η Τενε­ρίφη είναι πανί­σχυρη, όπως και η Καρ­σί­γιακα είναι πολλή ισχυρή. Απ’ ό,τι φάνηκε, και η γαλλική, η Σεντ Κεντέν, αν και πρώτη της φορά, είναι και αυτή πανί­σχυρη. Όπως έδειξε και το χθεσινό (15/10) απο­τέ­λε­σμα, δεν έχασε με μεγάλη διαφορά από την Καρ­σί­γιακα. Πιστεύω θα είναι η έκπληξη του BCL».

Για τα μεγάλα ονόματα αντι­πά­λων στον όμιλό τους, αλλά και την πρό­κληση: «Είναι πολύ μεγάλη πρό­κληση, αλλά θέλαμε και μια ομάδα που να είναι λίγο στα μέτρα μας, γιατί είναι η πρώτη μας χρονιά».

Για τα διπλά ματς μέσα στη βδομάδα: «Είναι το πιο σημα­ντικό. Χρειά­ζε­ται να έχεις και παρα­πάνω παίκτες, γιατί είναι οι τραυ­μα­τι­σμοί, η ξεκού­ραση, τα ταξίδια. Για να φύγουμε από τη Ρόδο και να πάμε στη Γαλλία χάσαμε μια μέρα».

Για το γήπεδο: «Μπήκαν και οι τελευ­ταίες “πινε­λιές”, θα τα δείξουν όλα στην τηλε­ό­ραση το βράδυ. Σίγουρα πήρατε μια ιδέα στο Σούπερ Καπ από μια εξέδρα που είχε τοπο­θε­τη­θεί τότε. Τώρα έχει μπει και η απέ­να­ντι εξέδρα, άλλα τόσα άτομα. Σίγουρα είναι δια­φο­ρε­τικό, κάτι πολύ πιο ωραίο για τον κόσμο και την τηλε­ό­ραση».

Για τις απαι­τή­σεις του BCL: «Σίγουρα το κομμάτι των θέσεων ήταν απαι­τη­τικό. Ήθελαν γήπεδο τριών χιλιά­δων θέσεων και είμαστε ακριβώς στο όριο».

Για το αν είχαν εναλ­λα­κτι­κές για το γήπεδο: «Είχαμε εναλ­λα­κτι­κές. Στο ΣΕΦ θα πηγαί­ναμε αν δεν προ­λα­βαί­ναμε, αλλά με τη πίεση του χρόνου και τη θέλησή μας πιστεύω τα προ­λά­βαμε όλα, έστω και την τελευ­ταία στιγμή».

Για την αντα­πό­κριση του κόσμου: «Το κλίμα που αντι­λαμ­βα­νό­μα­στε από τον κόσμο είναι ενθαρ­ρυ­ντικό και του αρέσει το γήπεδο. Ο κόσμος θέλει να έρθει στο γήπεδο. Πιστεύω να αντα­πο­κρι­θεί και να έρθει στο γήπεδο, γιατί είναι ιστο­ρική μέρα για τον Κολοσσό και για το νησί τη Ρόδου, δεν έχει ξανα­συμ­βεί κάτι τέτοιο. Κάθε χρόνο το ζητάει ο κόσμος, γιατί δε βγαί­νουμε στην Ευρώπη. Ήρθε η στιγμή που είμαστε στην Ευρώπη, να δούμε και την αντα­πό­κριση».

Για τον στόχο τους στο πρω­τά­θλημα: «Ο στόχος της ομάδας είναι να σωθεί και να πάμε για το κάτι παρα­πάνω και, γιατί όχι, να βγούμε ξανά στην Ευρώπη. Δεν έχουμε κανένα θέμα».

Για την παρα­μονή των Γκά­ου­ντλοκ και Περά­ντες: «Είναι στυ­λο­βά­τες, είναι οι πιο έμπει­ροι παίκτες που έμειναν από πέρυσι. Ο Γκά­ου­ντλοκ είναι ένας legend, δεν το αμφι­σβη­τεί κανείς αυτό. Τον ακούν όλα τα παιδιά. Είμαστε σε καλή κατά­σταση αυτήν τη στιγμή στο κλίμα της ομάδας και τα υπό­λοιπα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.