ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκινάει το 3ο “Diakogeorgiou Junior Cup”!

Μάκης Δούβαλης 2 λεπτά ανάγνωση
ΤΕΝΙΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ CUP

Όλα είναι έτοιμα για το 3ο Diakogeorgiou Junior Cup, το οποίο θα διε­ξα­χθεί στις εγκα­τα­στά­σεις του Ροδια­κού Ομίλου Αντι­σφαί­ρι­σης (Ρ.Ο.Α.) από σήμερα έως 13 Οκτω­βρίου, με κεντρικό χορηγό την εται­ρεία «Κάλ­λι­στος & Βασίλης Δια­κο­γε­ωρ­γίου». Πρό­κει­ται για ένα καθιε­ρω­μένο, ετήσιο τουρ­νουά μικρών ηλικιών (έως 16 ετών για αγόρια και κορί­τσια), με συμ­με­τοχή περίπου 340 παιδιών από τη Ρόδο, την Κω, τη Λέρο και την Κάλυμνο.

Στο 1ο τουρ­νουά Diakogeorgiou Cup είχε ξεκι­νή­σει με συμ­με­το­χές μόνο από παιδιά του Ρ.Ο.Α. Στο 2ο τουρ­νουά, οι αθλητές προ­έρ­χο­νταν από ολό­κληρο το νησί της Ρόδου, ενώ φέτος, στο 3ο τουρ­νουά, συμ­με­τέ­χουν νεαροί αθλητές και αθλή­τριες από όλα τα Δωδε­κά­νησα! Η παρου­σία τόσων παιδιών απο­δει­κνύει τη συστη­μα­τική δουλειά, τη σωστή ανά­πτυξη και την ικα­νό­τητα του Ρ.Ο.Α. να διορ­γα­νώ­νει και να «αγκα­λιά­ζει» κάθε μεγάλη διορ­γά­νωση και τουρ­νουά. Για μία ακόμη φορά, η εται­ρεία «Κάλ­λι­στος & Βασίλης Δια­κο­γε­ωρ­γίου» βρί­σκε­ται στο πλευρό μας με κοινό όραμα, στόχο και πλεύση: την ανά­πτυξη του τένις στα Δωδε­κά­νησα.

Η προσοχή μας είναι πάντα στραμ­μένη στα παιδιά, που απο­τε­λούν το «αύριο» του ελλη­νι­κού τένις.Προ­σα­να­το­λι­σμέ­νοι στο στόχο της ανά­πτυ­ξης, είμαστε στην ευχά­ρι­στη θέση να φιλο­ξε­νή­σουμε τόσους πολλούς νεαρούς αθλητές στις εγκα­τα­στά­σεις μας. Στο τουρ­νουά αυτό, οι νικητές κάθε κατη­γο­ρίας δεν θα κερ­δί­σουν μόνο την εμπει­ρία, αλλά και μονα­δικά δώρα!

Ένας τυχερός ή τυχερή θα κερ­δί­σει το μεγάλο έπαθλο:ένα κουπόνι αξίας 300 ευρώ για προ­ϊ­ό­ντα της Babolat,κορυ­φαία επιλογή εξο­πλι­σμού για πραγ­μα­τι­κούς αθλητές! Φυσικά, μετάλ­λια και κύπελλα θα απο­νε­μη­θούν στους αθλητές, ανα­γνω­ρί­ζο­ντας τις προ­σπά­θειές τους με τον πιο τιμη­τικό τρόπο. Εκτός από τα μονα­δικά δώρα και την κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο, κάθε νικητής ηλικίας 10+ και όλοι οι προ­πο­νη­τές θα λάβουν μια δωρο­ε­πι­ταγή αξίας 80€ για γεύμα στο Nosh Resto-Cafe-Bar!

Μεγάλα δώρα στους νικητές των κατη­γο­ριών:

• Activity Tracker Xiaomi Mi Smart Band 8: Για να παρα­κο­λου­θούν την πρόοδό τους κάθε στιγμή!

• Xiaomi Redmi Watch 3 Active: Το έξυπνο ρολόι που θα απο­γειώ­σει το παι­χνίδι τους!

Αλλά δεν στα­μα­τάμε εκεί! Όλοι οι μικροί μας φίλοι θα λάβουν ανα­μνη­στικά δώρα για να θυμού­νται αυτή την ξεχω­ρι­στή εμπει­ρία!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.