ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΕΙΣΜΟΣ

Σύμ­φω­να με το Γε­ω­δυ­να­μι­κό Ιν­στι­τού­το, το επί­κε­ντρο της δό­νη­σης βρί­σκε­ται 26 χι­λιό­με­τρα ΝΝΔ της Κα­τα­βιάς Ρόδου

Σει­σμός με­γέ­θους 4,2 Ρί­χτερ τα­ρα­κού­νη­σε τη Ρόδο τα ξη­με­ρώ­μα­τα με το επί­κε­ντρο να εντο­πί­ζε­ται στον θα­λάσ­σιο χώρο ανοι­χτά του νη­σιού.

Σύμ­φω­να με το Γε­ω­δυ­να­μι­κό Ιν­στι­τού­το, το επί­κε­ντρο της δό­νη­σης βρί­σκε­ται 26 χι­λιό­με­τρα ΝΝΔ της Κα­τα­βιάς Ρόδου ενώ το εστια­κό βάθος ήταν στα 28,8 χλμ.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.