Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου ότι ένα ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος αποβίβασε ικανό αριθμό αλλοδαπών στην παραλία ¨ΖΕΦΥΡΟΣ¨.
Στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην παραλία, όπου εντόπισαν το σκάφος χωρίς επιβαίνοντες. Μετά από έρευνες που διενεργήθηκαν στην χερσαία περιοχή σε συνεργασία με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκαν εννέα (09) αλλοδαποί (05 άνδρες, 02 γυναίκες και 02 ανήλικα).
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ένας 19χρονος αλλοδαπός, ως ο χειριστής του σκάφους και διακινητής των υπολοίπων, ενώ κατασχέθηκε το Τ/Χ σκάφος.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.