ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρόδος : Αύριο συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο για τα υδροπλάνα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Υδροπλάνο

Τις κατάλ­λη­λες υπο­δο­μές για την πραγ­μα­το­ποί­ηση δρο­μο­λο­γίων από υδρο­πλάνα στα Δωδε­κά­νησα και τις Κυκλά­δες, θα επι­χει­ρή­σει να δημιουρ­γή­σει η Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου.
Για να προ­χω­ρή­σει το εγχεί­ρημα θα ανα­πτυ­χθεί συνερ­γα­σία με τα Δημο­τικά Λιμε­νικά Ταμεία, που λει­τουρ­γούν στους δύο νομούς.

Αύριο θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί συνε­δρί­αση περι­φε­ρεια­κού συμ­βου­λίου με αντι­κεί­μενο τα δρο­μο­λό­για υδρο­πλά­νων στα Δωδε­κά­νησα.

Σε συνέ­ντευξη τύπου , ο περι­φε­ρειάρ­χης κ. Γιώργος Χατζη­μάρ­κος δήλωσε, πως θα δοθεί η απαι­τού­μενη βοήθεια στους Δήμους προ­κει­μέ­νου να εκπο­νη­θούν οι μελέτες και να δοθούν οι αδειο­δο­τή­σεις για τη δημιουρ­γία υδα­το­δρο­μίων.Ο διά­λο­γος με τους δημάρ­χους της Δωδε­κα­νή­σου και των Κυκλά­δων για τη δημιουρ­γία υδα­το­δρο­μίων και τη δρο­μο­λό­γηση υδρο­πλά­νων ξεκί­νησε μετά τις εκλογές του Μαΐου.
«Μας απα­σχό­λησε αρκετά σήμερα η συνερ­γα­σία μας με τα Δημο­τικά Λιμε­νικά Ταμεία για τη δημιουρ­γία υδα­το­δρο­μίων. Έχει ανοίξει μεγάλη συζή­τηση στη χώρα για το θέμα αυτό. Εμείς από την πρώτη στιγμή το βάλαμε στη σωστή του διά­σταση. Είναι σεβαστή η δουλειά που μπορεί να έχει κάνει η διοί­κηση κάθε Λιμε­νι­κού Ταμείου. Το θέμα όμως σχε­τί­ζε­ται με την εσω­τε­ρική συγκοι­νω­νία. Με συγκρο­τη­μένο τρόπο θα πρέπει να εστιά­σουμε την προσοχή μας στη δημιουρ­γία ενός δικτύου. Έχω συζη­τή­σει το θέμα με όλους σχεδόν τους δημάρ­χους της Περι­φέ­ρειας», δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζη­μάρ­κος και ανα­κοί­νωσε πως το θέμα αυτό θα απο­τε­λέ­σει αντι­κεί­μενο συζή­τη­σης στη συνε­δρί­αση του περι­φε­ρεια­κού συμ­βου­λίου που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στις 16 Σεπτεμ­βρίου στη Ρόδο.

«Κατα­βάλ­λουμε κάθε προ­σπά­θεια για να είμαστε έτοιμοι ώστε να συζη­τη­θεί το θέμα στη συνε­δρί­αση του περι­φε­ρεια­κού συμ­βου­λίου που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στις 16 Σεπτεμ­βρίου. Έχουμε ήδη ξεκι­νή­σει να δου­λεύ­ουμε για αυτό. Αν δεν προ­λά­βουμε θα είναι κυρί­αρχο ζήτημα στην επόμενη συνε­δρί­αση του περι­φε­ρεια­κού συμ­βου­λίου», δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζη­μάρ­κος.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ “Δ”

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.