ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θα γίνει η γενική συνέλευση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ατρόμητος Διμυλιά

Φως στο τούνελ αρχίζει να φαί­νε­ται στο διοι­κη­τικό πρό­βλημα που προ­έ­κυψε τις τελευ­ταίες ημέρες στην ομάδα του Ατρό­μη­του Διμυ­λιάς, έπειτα από την παραί­τηση των μελών του δ.σ., οι οποίο επι­κα­λέ­στη­καν το οικο­νο­μικό διέξοδο.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», τα παραι­τη­θέ­ντα μέλη των «πρα­σί­νων» συνα­ντή­θη­καν τις προη­γού­με­νες ημέρες με τον αντι­δή­μαρχο Αγαπητό Πάλλα, εκφρά­ζο­ντάς του τον προ­βλη­μα­τι­σμό τους.

Οι ίδιες πλη­ρο­φο­ρίες ανα­φέ­ρουν ότι είχαν και θα έχουν, επαφές και με άλλα πρόσωπα, έτσι ώστε να ξεπε­ρα­στεί το διοι­κη­τικό αδιέ­ξοδο που έχει προ­κύ­ψει στην ομάδα, γι’ αυτό και απο­φά­σι­σαν η σημε­ρινή γενική συνέ­λευση που είχαν προ­α­ναγ­γεί­λει να μη διε­ξα­χθεί.

Πάντως, ο προ­βλη­μα­τι­σμός παρα­μέ­νει έντονος στα παραι­τη­θέ­ντα μέλη του δ.σ. και το αργό­τερο μέχρι την Τρίτη θα έχουν πάρει τις ορι­στι­κές τους απο­φά­σεις για το αν θα επι­μεί­νουν στις παραι­τή­σεις του ή θα της ανα­θε­ω­ρή­σουν.

Την κατά­σταση που έχει δια­μορ­φω­θεί, παρα­κο­λου­θούν με αγωνία οι ποδο­σφαι­ρι­στές και ο προ­πο­νη­τής, Κώστας Ζου­ρύ­δης.

Ωστόσο, όπως έχει γράψει η «δσπορ», με απόφαση του νεαρού τεχνι­κού, οι προ­πο­νή­σεις συνε­χί­ζο­νται, μέχρι να ξεκα­θα­ρί­σει η κατά­σταση.

Χθες, οι «πρά­σι­νοι» έδωσαν ακόμα ένα φιλικό παι­χνίδι, στο πλαίσιο της προ­ε­τοι­μα­σίας τους, με αντί­παλο την Ανα­γέν­νηση Έμπωνα στο γήπεδο Σαλάκου, με τον Κώστα Ζου­ρούδη να μοι­ρά­ζει τον χρόνο συμ­με­το­χής σε όλους τους δια­θέ­σι­μους ποδο­σφαι­ρι­στές του.

Ο μονα­δι­κός που δεν ήταν στη διάθεσή του, ήταν ο Γαβριήλ Ζου­ρού­δης που την Παρα­σκευή, υπο­βλή­θηκε σε εγχεί­ριση σκω­λη­κοει­δί­τι­δας.

Σήμερα οι «πρά­σι­νοι» θα έχουν ρεπό για να ξεκου­ρα­στούν.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.