ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές στη Σύμη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ

Οι δράστες εμπλέ­κο­νται σε μετα­φορά παρά­τυ­πων μετα­να­στών με πλωτό μέσο από τα ανα­το­λικά παράλια στην Ελλάδα

Συνε­λή­φθη­σαν την (Κυριακή 18 Μαΐου 2024) στη Σύμη, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Σύμης, δύο αλλο­δα­ποί σε βάρος των οποίων σχη­μα­τί­στηκε κακουρ­γη­μα­τι­κού χαρα­κτήρα δικο­γρα­φία για παρα­βί­αση του Κώδικα Μετα­νά­στευ­σης και Κοι­νω­νι­κής Ένταξης.

 

Ειδι­κό­τερα, προχθές απο­γευ­μα­τι­νές ώρες οι δύο δράστες, εξα­κρι­βώ­θηκε ότι εμπλέ­κο­νται σε μετα­φορά, με πλωτό μέσο δια θαλάσ­σης, από τα ανα­το­λικά παράλια σε δυσπρό­σιτη περιοχή της Σύμης, υπηκόων τρίτων χωρών.

 

Οι συλ­λη­φθέ­ντες οδη­γού­νται σήμερα στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Ρόδου.

 

Η σύλληψη εντάσ­σε­ται στην εφαρ­μογή επι­χει­ρη­σια­κού σχε­δια­σμού της Γενικής Περι­φε­ρεια­κής Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου, για την απο­τε­λε­σμα­τική απο­τροπή και αντι­με­τώ­πιση της δια­κί­νη­σης μη νόμιμων μετα­να­στών.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.