ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ψεύτικος λογαριασμός του δημάρχου Ρόδου Αλ. Κολιάδη στο Facebook!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αρχείο εικόνας WhatsApp 2024-03-22 στις 09.43.05_35102ca7 11

Ψεύτικο λογαριασμό στο facebook δημιούργησε επιτήδειος χρήστης των social media, υποκλέπτοντας προσωπικές φωτογραφίες του δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη στέλνοντας παράλληλα σωρηδόν αιτήματα φιλίας, με το όνομα Hgt  Thibaut.

Τα αιτήματα φιλίας από το ψεύτικο προφίλ απευθύνονται κυρίως σε πολιτικά πρόσωπα. Ηδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για τη διαγραφή του προφίλ, ωστόσο συνιστάται προσοχή καθώς πρόκειται για fake profil.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.