ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατσίκια κυκλοφορούν ελεύθερα και τρώνε καλλιέργειες στη Ρόδο – Τι κατήγγειλαν οι κάτοικοι του χωριού Άγιος Ισίδωρος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κατσικια

Στα όρια τους έχουν φτάσει οι κάτοι­κοι του χωριού Άγιοι Ισί­δω­ροι στη Ρόδο, καθώς όπως καταγ­γέλ­λουν οι κτη­νο­τρό­φοι στην περιοχή αφήνουν ελεύ­θερα τα κατσί­κια και τρώνε τις καλ­λιέρ­γειες.

Όπως είπε ο αντι­πρό­ε­δρος της κοι­νό­τη­τας Πανα­γιώ­της Κων­στα­ντά­κης στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δεκα­τια­νοί», με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρη­γο­ριάδη, «αντι­με­τω­πί­ζουμε πολύ σοβαρό πρό­βλημα. Λόγω του αμφι­θε­α­τρι­κού σημείου που είναι χτι­σμένο το χωριό, τα κατσί­κια πηγαί­νουν από ταράτσα σε ταράτσα, μπαί­νουν μέσα στις αυλές. Δεν έχουν αφήσει τίποτα».

«Το έχουμε επι­ση­μά­νει, το έχουμε πει στους κτη­νο­τρό­φους και όχι μόνο δεν έχει γίνει κάτι αλλά έγιναν ακόμα πιο προ­κλη­τι­κοί.Έχουμε κάνει αρκετές καταγ­γε­λίες στον Δήμο και στην Εισαγ­γε­λία, όμως δεν είδαμε κάποιο απο­τέ­λε­σμα. Έχουμε κάνει τα σπίτια κάστρα, βάζουμε ακόμα και στις ταρά­τσες κάγκελα», πρό­σθεσε.

Πηγή: skai.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. χρηστοσ φωτεινοσ

    Και σκωτονονται και άνθρωποι