ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΡΑ: Διψάει για επιτυχία, περιμένει τον κόσμο στο γήπεδο

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕΡΑ

Η μεγα­λύ­τερη πρό­κληση μέχρι φυσικά την επόμενη, περι­μέ­νει σήμερα την ΑΕΡΑ, η οποία υπο­δέ­χε­ται στις 4 το από­γευμα τη φιλό­δοξη Κόρινθο στο πλαίσιο της 4ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής κατη­γο­ρίας.

Οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» του Δημήτρη Χρυ­σό­που­λου έδειξαν με το «καλη­μέρα» στη φετινή διορ­γά­νωση πως δεν κου­βα­λούν το τρακ του πρωτάρη κι έχουν τις δυνα­τό­τη­τες να σταθούν, δεί­χνουν να βρί­σκο­νται σε καλή κατά­σταση και σήμερα θα επι­χει­ρή­σουν να αξιο­ποι­ή­σουν την ευκαι­ρία που τους δίνεται να στεί­λουν ένα ηχηρό μήνυμα, πως όχι μόνο ήρθαν για να μείνουν, αλλά και για να δια­γρά­ψουν μία εξαι­ρε­τική πορεία.

Οι πρω­τα­θλη­τές Δωδε­κα­νή­σου, οι οποίοι μετά την «κρύα» ήττα τους την πρώτη αγω­νι­στική από την Ελλάδα στη Σύρο, επι­βλή­θη­καν του Παναρ­γεια­κού με 1-0 και την προη­γού­μενη Κυριακή έχασαν στις καθυ­στε­ρή­σεις ένα σπου­δαίο «διπλό» στην έδρα της Θύελλας Ραφήνας, ανα­δει­κνυό­με­νοι ισό­πα­λοι 2-2, θα αγω­νι­στούν σήμερα χωρίς τον τιμω­ρη­μένο Χρήστο Στο­ΐ­νο­βιτς.

Ορι­σμένα μικρο­προ­βλή­ματα που αντι­με­τω­πί­ζουν δεν τους προ­βλη­μα­τί­ζουν ιδιαί­τερα και ο Δημή­τρης Χρυ­σό­που­λος ελπίζει πως δεν θα προ­κύ­ψουν άλλα της τελευ­ταίας στιγμής, ώστε να είναι σε θέση να παρα­τά­ξει την καλύ­τερη δυνατή ενδε­κάδα.

Διαι­τη­τής του σημε­ρι­νού παι­χνι­διού με την Κόρινθο θα είναι ο Βασίλης Λάμπρου από τη Δυτική Αττική, με βοηθούς τους συντο­πί­τες του Βασίλη Θωμό­πουλο και Νίκο Παπα­δό­πουλο. Χρέη παρα­τη­ρητή αγώνα θα εκτε­λέ­σει ο Βαγ­γέ­λης Τσου­κα­λάς και παρα­τη­ρητή διαι­τη­σίας ο Μπάμπης Λάμπρου.

Αυτο­νό­ητα, τα μέλη της διοί­κη­σης, του τεχνι­κού επι­τε­λείου και οι ποδο­σφαι­ρι­στές περι­μέ­νουν σήμερα πολύ κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου, ώστε η ομάδα να απο­κτή­σει την επι­πλέον ώθηση που χρειά­ζε­ται για να φτάσει στην κατά­κτηση μίας σπου­δαίας νίκης.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, πως η Κόριν­θος ξεκί­νησε τη φετινή πορεία της αψε­γά­δια­στα, κερ­δί­ζο­ντας το εντός έδρα ματς με τον Παμ­βου­πρα­σιακό με 1-0 και στη συνέ­χεια, το εκτός με τον Πανε­λευ­σια­νιακό με 2-0.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.