ΕΙΔΗΣΕΙΣ

M. Βορίδης: Μελετούμε κίνητρα για να πάνε οι γιατροί στα νησιά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βορίδης Μάκης

Kίνη­τρα σε για­τρούς για να αντι­με­τω­πι­στεί το πρό­βλη­μα των ελ­λεί­ψε­ων στα νησιά, που οξύ­νε­ται το κα­λο­καί­ρι λόγω του του­ρι­σμού, με­λε­τά η κυ­βέρ­νη­ση όπως δή­λω­σε το πρωί της Τε­τάρ­της ο υπουρ­γός Υγεί­ας Μάκης Βο­ρί­δης.

Κλη­θείς να σχο­λιά­σει το ρε­πορ­τάζ των Νέων αλλά και με  αφορ­μή τις αντι­δρά­σεις που υπάρ­χουν από πολλά νησιά για την έλ­λει­ψη για­τρών, ο Μάκης Βο­ρί­δης δή­λω­σε στο Mega είπε ότι «γί­νε­ται προ­σπά­θεια να λυθεί το πρό­βλη­μα με με­τα­κι­νή­σεις, απο­σπά­σεις και τρί­μη­νες συμ­βά­σεις».

Με­τα­ξύ των κι­νή­τρων που έχει εξαγ­γεί­λει και πα­λαιό­τε­ρα η ηγε­σία του υπουρ­γεί­ου Υγεί­ας είναι συ­νυ­πη­ρέ­τη­ση και για τον ή την σύ­ζυ­γο, δια­μο­νή και δια­τρο­φή η οποία κα­λύ­πτε­ται από τον εκά­στο­τε Δήμο και μο­ριο­δό­τη­ση για τους επι­κου­ρι­κούς για­τρούς.

Ο υπουρ­γός στά­θη­κε, πά­ντως, και στο γε­γο­νός της απρο­θυ­μί­ας των ια­τρών να στε­λε­χώ­σουν τις μο­νά­δες Υγεί­ας στα νησιά, ανα­φέ­ρο­ντας ότι πα­ρό­τι υπάρ­χουν τα κον­δύ­λια κα­νείς δεν πάει. 

«Λεφτά υπάρ­χουν» αλλά δεν υπάρ­χει εν­δια­φέ­ρον από τους για­τρούς, είπε χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά.

Mega TV

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.