ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύριο η κηδεία του Βαγγέλη Γιομπλιάκη στο κοιμητήριο του Ταξιάρχη στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΙoΜΠΛΙΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Η Εξό­διος Ακο­λου­θία του Ευάγ­γε­λου Γιο­μπλιά­κη θα τε­λε­στεί το Σάβ­βα­το 17 Οκτω­βρί­ου στις 12:00 στο νε­κρο­τα­φείο του Τα­ξιάρ­χη στη Ρόδο.
  • Ο 62χρο­νος έχασε τη ζωή του την Τε­τάρ­τη 14 Οκτω­βρί­ου στα Στε­γνά, πα­ρα­συ­ρό­με­νος από τα ορ­μη­τι­κά νερά κατά τη διάρ­κεια κα­κο­και­ρί­ας.
  • Ο εκλι­πών ερ­γα­ζό­ταν τα τε­λευ­ταία τέσ­σε­ρα χρό­νια ως ξε­νο­δο­χο­ϋ­πάλ­λη­λος σε ξε­νο­δο­χείο στην πε­ριο­χή Στε­γνά.
  • Το τρα­γι­κό πε­ρι­στα­τι­κό συ­νέ­βη όταν το όχημά του πα­ρα­σύρ­θη­κε στη θά­λασ­σα από τα νερά της κα­κο­και­ρί­ας.

Αύριο Σάβ­βα­το 17 Οκτω­βρί­ου θα γίνει η Εξό­διος Ακο­λου­θία του άτυ­χου Ευάγ­γε­λου Γιο­μπλιά­κη, ο οποί­ος έχασε τη ζωή του την Τε­τάρ­τη 14 Οκτω­βρί­ου στα Στε­γνά, κατά τη διάρ­κεια της σφο­δρής κα­κο­και­ρί­ας πα­ρα­συ­ρό­με­νος από τα ορ­μη­τι­κά νερά, με το όχημά του, στη θά­λασ­σα.

Η κη­δεία όπως έγινε γνω­στό θα τε­λε­σθεί αύριο στις 12.00 το με­ση­μέ­ρι, στο νε­κρο­τα­φείο του Τα­ξιάρ­χη της Ρόδου, για το τε­λευ­ταίο αντίο.

Ο εκλι­πών, ηλι­κί­ας 62 ετών, ερ­γα­ζό­ταν τα τε­λευ­ταία 4 χρό­νια στη Ρόδο ως ξε­νο­δο­χο­ϋ­πάλ­λη­λος στην πε­ριο­χή Στε­γνά, στο ξε­νο­δο­χείο ιδιο­κτη­σί­ας του κ. Γε­ρο­νι­κό­λα.

Πηγή: realvoice995.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.