- Η Εξόδιος Ακολουθία του Ευάγγελου Γιομπλιάκη θα τελεστεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 12:00 στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη στη Ρόδο.
- Ο 62χρονος έχασε τη ζωή του την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στα Στεγνά, παρασυρόμενος από τα ορμητικά νερά κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας.
- Ο εκλιπών εργαζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως ξενοδοχοϋπάλληλος σε ξενοδοχείο στην περιοχή Στεγνά.
- Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν το όχημά του παρασύρθηκε στη θάλασσα από τα νερά της κακοκαιρίας.
Αύριο Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα γίνει η Εξόδιος Ακολουθία του άτυχου Ευάγγελου Γιομπλιάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στα Στεγνά, κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας παρασυρόμενος από τα ορμητικά νερά, με το όχημά του, στη θάλασσα.
Η κηδεία όπως έγινε γνωστό θα τελεσθεί αύριο στις 12.00 το μεσημέρι, στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη της Ρόδου, για το τελευταίο αντίο.
Ο εκλιπών, ηλικίας 62 ετών, εργαζόταν τα τελευταία 4 χρόνια στη Ρόδο ως ξενοδοχοϋπάλληλος στην περιοχή Στεγνά, στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του κ. Γερονικόλα.
Πηγή: realvoice995.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.