ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υψηλές επιδόσεις πέτυχαν και φέτος τα Ροδιτόπουλα – Που πέρασαν οι αριστούχοι (φώτο)

news room 13 λεπτά ανάγνωση
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Η ανα­κοί­νωση των βάσεων των Πανελ­λη­νίων εξε­τά­σεων 2023 ήταν μια αχτίδα φωτός μέσα στη ζοφερή πραγ­μα­τι­κό­τητα που βιώνει η Ρόδος εδώ και πολλές ημέρες λόγω των κατα­στρο­φι­κών πυρ­κα­γιών που πλήτ­τουν το νησί.

Τα απο­τε­λέ­σματα κοι­νο­ποι­ή­θη­καν στο κινητό τηλέ­φωνο των μαθητών, μέσω της ιστο­σε­λί­δας του Υπουρ­γείου Παι­δείας, είτε στο λύκειο κάθε υπο­ψη­φίου. Η αγωνία των νέων παιδιών έλαβε τέλος και με χαμό­γελο και αισιο­δο­ξία ετοι­μά­ζο­νται πλέον για τη φοι­τη­τική ζωή.

Για μία ακόμη φορά τα Ροδι­τό­πουλα σκό­ρα­ραν ψηλά, κατα­φέρ­νο­ντας να πάρουν το πολυ­πό­θητο εισι­τή­ριο για περι­ζή­τη­τες σχολές και γενικώς για σχολές της βασικής τους προ­τί­μη­σης.

Για κάποιους υπο­ψή­φιους, τα πράγ­ματα μπορεί να μην εξε­λί­χθη­καν όπως τα περί­με­ναν, όμως είναι έτοιμοι να προ­σπα­θή­σουν ξανά για να πετύ­χουν τους στόχους τους.

Οι πρω­τα­γω­νι­στές των Πανελ­λα­δι­κών εξε­τά­σεων μιλούν στη «δ» για τις επι­τυ­χίες τους και μοι­ρά­ζο­νται την αγωνία τους για τα νέα τους ξεκι­νή­ματα και την φοι­τη­τική ζωή:

1ο ΓΕΛ Ρόδου -ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ

Παρα­σκευή Πανη­γύρη 19.300 Μόρια-Θετικών Σπουδών

Ηλε­κτρο­λό­γων Μηχα­νι­κών και Μηχα­νι­κών Υπολογιστών-ΕΜΠ

Μέσα στην ζοφερή πραγ­μα­τι­κό­τητα που βιώνει η Ρόδος μας, ήρθε για μένα το χαρ­μό­συνο νέο που οδηγεί στην πραγ­μά­τωση των ονείρων μου και την επί­τευξη των στόχων μου.

Ξεκινώ την φοι­τη­τική μου ζωή δίνο­ντας υπό­σχεση πως θα αγω­νι­στώ μαζί με την “γενιά του κινητού και του tablet“ στην οποία ανήκω, πως θα αλλά­ξουμε τον κόσμο, θα βελ­τιώ­σουμε την χώρα μας, θα ανα­στή­σουμε το νησί μας.

Θερμά συγ­χα­ρη­τή­ρια σε όλα τα παιδιά που προ­σπά­θη­σαν.

Καλό κι ευλο­γη­μένο ξεκί­νημα σε όσους πέτυχαν.

Για μια ακόμα φορά ένα μεγάλο ευχα­ρι­στώ στους καθη­γη­τές, στην οικο­γέ­νεια, στους φίλους που ήταν αρωγοί στον αγώνα μου και στην εισα­γωγή μου στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΌΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ στο τμήμα των ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.

Ξενοφών Έξαρχος 18700 Μόρια-Θετικών Σπουδών

Ναυ­πη­γών Μηχα­νο­λό­γων Μηχα­νι­κών – ΕΜΠ

Χαί­ρο­μαι που πέτυχα το στόχο μου και έλαβα το εισι­τή­ριο για τη Σχολή Ναυ­πη­γών Μηχα­νο­λό­γων Μηχα­νι­κών του ΕΜΠ. Είναι μία σχολή με πολύ καλές προ­ο­πτι­κές. Μελέ­τησα το πρό­γραμμα σπουδών και ήμουν σίγου­ρος ότι μόνο αυτό θέλω να κάνω. Δεν το περί­μενα το απο­τέ­λε­σμα αυτό, υπήρξε ανα­τροπή στις βάσεις και όλα πήγαν καλά.

Λυδία Ξένου 18.750 Μόρια-Θετικών Σπουδών

Ανυ­πο­μονώ να ασχο­ληθώ με τον τομέα της φυσικής καθώς είναι μια απαι­τη­τική αλλά και συναρ­πα­στική βασική επι­στήμη που στο­χεύει στην κατα­νό­ηση του κόσμου γύρω μας, του κόσμου μέσα μας και του κόσμου πέρα από εμάς. Καλή και δημιουρ­γική φοι­τη­τική ζωή σε όλους!

Καθο­λική Τρου­μούχη 19.330 Μόρια-Σπουδών Υγείας

Ιατρική ΕΚΠΑ

Είμαι πολύ χαρού­μενη που κατά­φερα να εισαχθώ στη σχολή της πρώτης μου προ­τί­μη­σης, την Ιατρική Σχολή Αθηνών, καθώς αισθά­νο­μαι ότι οι κόποι μου αντα­μεί­φθη­καν. Και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχα­ρι­στήσω την οικο­γέ­νεια και τους καθη­γη­τές μου που με στή­ρι­ζαν καθ’ όλη τη διάρ­κεια της προ­σπά­θειάς μου. Ταυ­τό­χρονα, βέβαια, αισθά­νο­μαι θλίψη για την κατα­στροφή που έχει προ­κλη­θεί στο νησί μας εξαι­τίας των συνεχών πυρ­κα­γιών. Εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο και είμαι σίγουρη ότι θα επα­να­φέ­ρουμε την ομορφιά της Ρόδου!

Μελ­πω­μένη  Γιαν­να­κο­πού­λου  19.220 Μόρια-Σπουδών Υγείας

Ιατρική ΑΠΘ

Είμαι πολύ χαρού­μενη που πέτυχα την εισα­γωγή μου στην σχολή πρώτης μου επι­λο­γής, την ιατρική ΑΠΘ. Θα ήθελα να ευχα­ρι­στήσω τους φρο­ντι­στές, τους καθη­γη­τές/καθη­γή­τριες, τους συγ­γε­νείς και όλα τα άτομα που με βοή­θη­σαν να πετύχω τον στόχο μου αυτή τη χρονιά. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλές σπουδές και καλή στα­διο­δρο­μία!

Χρυ­σάνθη  Δημη­τρα­κο­πού­λου 18.560 Μόρια-Σπουδών Υγείας

Η ιατρική ήταν ο στόχος μου από μικρή, την ήθελα πολύ αυτή τη σχολή. Είμαι χαρού­μενη που τα κατά­φερα και ευχα­ρι­στώ όλους όσους με στή­ρι­ξαν.

Γιώργος Τσα­κί­της  18.280 Μόρια- Σπουδών Υγείας

Κτη­νια­τρική ΑΠΘ

Ένα χρόνο μετά ίδια μέρα αλλά με πολύ μεγα­λύ­τερη ικα­νο­ποί­ηση γιατί ο στόχος έγινε πραγ­μα­τι­κό­τητα (κτη­νια­τρική ΑΠΘ).

Καλές σπουδές, καλή συνέ­χεια και δύναμη σε όλα τα παιδιά σε ό,τι κι αν έχουν επι­λέ­ξει να κάνουν.

Ιωάννα Βυρίνη 15.600 Μόρια-Θετικών Σπουδών

Φυσικό Πάτρας

Πέρυσι τέτοιο καιρό με κυρίευε το άγχος για το τι θα ακο­λου­θούσε.

Με την έναρξη των μαθη­μά­των κατά­λαβα ότι οι Πανελ­λή­νιες δεν είναι ένα τέρας που πρέπει να νική­σεις όπως πολλοί το παρου­σιά­ζουν, περισ­σό­τερο μοιάζει με ένα κήπο που πρέπει-ναι με κόπο- να καλ­λιερ­γή­σεις μέχρι να φτάσεις στο όμορφο απο­τέ­λε­σμα που εσύ επι­θυ­μείς. Για μένα ο «κήπος» ήταν το πανε­πι­στή­μιο Φυσικής της Πάτρας όπου και κατά­φερα να μπω.

Οι γνώσεις που απέ­κτησα, είτε ακα­δη­μαϊ­κές είτε μαθή­ματα ζωής, τα γέλια στα θρανία που ζούσαμε καθη­με­ρινά με συμ­μα­θη­τές και καθη­γη­τές στο φρο­ντι­στή­ριο Ορόσημο θα μου μείνουν αξέ­χα­στα.

Αννα Λου­λου­δάκη 17850 Μόρια Πάντειο Πανε­πι­στή­μιο Τμήμα Ψυχο­λο­γίας

Φέτος ήταν μιά πολύ απαι­τη­τική χρονιά ομως οι κόποι μου αντα­μεί­φθη­καν

Θελω να ευχα­ρι­στησω την οικο­γέ­νειά μου αλλά και τους καθη­γη­τές μου που με στή­ρι­ξαν και με καθο­δή­γη­σαν σωστα ωστε να πετυχω το στόχο μου

2ο ΓΕΛ Ρόδου-Καζούλλειο

Σταυ­ρούλα Γεωρ­γιά­δου 18.680 Μόρια-Σπουδών Υγείας

Πάντα ήθελα να περάσω στην ιατρική σχολή. Η μητέρα μου είναι νοση­λεύ­τρια και από εκείνη έμαθα πολλά και ήθελα να μάθω πολλά περισ­σό­τερα, να εντρυ­φήσω στην ιατρική επι­στήμη. Χαί­ρο­μαι που τα κατά­φερα και θέλω να ευχα­ρι­στήσω τους γονείς μου, τους καθη­γη­τές και τις καθη­γή­τριές μου και όλους όσους με στή­ρι­ξαν σε αυτή την πορεία των πανελ­λα­δι­κών εξε­τά­σεων.

Νικήτας Τσα­μπί­κος  Καλα­φα­τάς

18.660 Μόρια- Οικο­νο­μίας/Πλη­ρο­φο­ρι­κής

Αξιω­μα­τι­κών ΕΛ.ΑΣ.

Η χρονιά ήταν ιδιαί­τερα απαι­τη­τική. Χωρίς τη βοήθεια και των δικών μου ανθρώ­πων θα ήταν πιο δύσκολα ακόμα. Οι γονείς μου ήταν στο πλευρό μου. Το ίδιο και οι καθη­γη­τές μου που με βοή­θη­σαν. Είμαι πολύ ικα­νο­ποι­η­μέ­νος με την εισα­γωγή στη Σχολή Αξιω­μα­τι­κών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς απο­τε­λούσε την πρώτη επιλογή μου.

Αντώ­νιος Ευστά­θιος

Καριο­φύλ­λης 18.500 Μόρια-Ανθρωπιστικών Σπουδών

Αξιω­μα­τι­κών ΕΛ.ΑΣ.

Μια δύσκολη και απαι­τη­τική χρονιά έφτασε στο τέλος της και χαί­ρο­μαι ιδιαί­τερα που η προ­σπά­θειά μου απέδωσε καρπούς. Ως εν ενερ­γεία αστυ­νο­μι­κός ο στόχος μου είναι η εισα­γωγή στην Σχολή Αξιω­μα­τι­κών της Ελλη­νι­κής Αστυ­νο­μίας και ευελ­πι­στώ να τον πετύχω. Θα ήθελα να ευχα­ρι­στήσω αρχικά την οικο­γέ­νειά μου, η οποία με στήριξε σε αυτό το εγχεί­ρημα, τον καθη­γητή μου που με ανέλαβε στη μέση της χρονιάς και με βοήθησε να φτάσω σε αυτό το απο­τέ­λε­σμα, καθώς και τους φίλους μου, οι οποίοι με στή­ρι­ζαν σε όλη την διάρ­κεια των πανελ­λη­νίων.

3ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ -Καπνοβιομηχανία

Ζηνοβία Χατζη­δάκη 19.140 Μόρια

Ηλε­κτρο­λό­γων Μηχα­νι­κών ΕΜΠ

Πέρασα στην Σχολή Ηλε­κτρο­λό­γων Μηχα­νι­κών στο Μετσό­βειο Πολυ­τε­χνείο. Είμαι πάρα πολύ ευχα­ρι­στη­μένη και ικα­νο­ποι­η­μένη γιατί αυτή ήταν η Σχολή που ήθελα και ήταν η 1η μου επιλογή.

Χρι­στίνα Γεωρ­γούδη, 19.330 Μόρια

Παι­δα­γω­γικό Δημο­τι­κής Εκπαί­δευ­σης

Παν. Αιγαίου

Είμαι πάρα πολύ ευχα­ρι­στη­μένη από τα απο­τε­λέ­σματα. Πέρασα στο Παι­δα­γω­γικό Δημο­τι­κής Εκπαί­δευ­σης στη Ρόδο (Πανε­πι­στή­μιο Αιγαίου) που ήταν και η 1η μου επιλογή! Είχα μπερ­δευ­τεί λίγο με το μηχα­νο­γρα­φικό αλλά κατέ­ληξα σε αυτό επειδή πάντα ήθελα να είμαι στην εκπαί­δευση και πιστεύω ότι είναι κάτι που μου ται­ριά­ζει.

Ειρήνη Μάνιου 19.100 Μόρια

Ψυχο­λο­γίας ΣΑΣ

Είμαι πολύ χαρού­μενη που οι προ­σπά­θειές μου αντα­μεί­φθη­καν, τελικά. Πέρασα στην Σχολή Ψυχο­λό­γων ΣΑΣ, στην Θεσ­σα­λο­νίκη. Ήταν η 1η μου επιλογή και γι’ αυτό είμαι πολύ ικα­νο­ποι­η­μένη.

Μαρία Πανα­γιω­το­πού­λου 18.700 Μόρια

-Νομική Αθηνών

Είμαι πάρα πολύ ικα­νο­ποι­η­μένη από τα απο­τε­λέ­σματα και τις επι­δό­σεις μου. Πέρασα στη Νομική Αθηνών που ήταν η 1η μου επιλογή. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πάρα πολλές ώρες δια­βά­σμα­τος. Κρίμα που δεν μπο­ρούμε να χαρούμε τα απο­τε­λέ­σματα λόγω της κατά­στα­σης που ζούμε με τις πυρ­κα­γιές στη Ρόδο…

Κων­στα­ντί­νος Μάτσης 18.300 Μόρια

Ηλε­κτρο­λό­γων Μηχα­νι­κών και Τεχνο­λο­γίας Υπο­λο­γι­στών, Πανε­πι­στή­μιο Πατρών

Είμαι πάρα πολύ ευχα­ρι­στη­μέ­νος, αφού πέρασα στην Σχολή που ήθελα Ηλε­κτρο­λό­γων Μηχα­νι­κών και Τεχνο­λο­γίας Υπο­λο­γι­στών στο Πανε­πι­στή­μιο Πατρών. Ήταν η Σχολή που ήθελα.

4ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ

Γεωργάς Μιχάλης  18.430 Μόρια Θετική  κατεύ­θυνση

Μηχα­νο­λό­γων – Μηχα­νι­κών ΑΠΘ

Πέρασα στη Θεσ­σα­λο­νίκη στη Σχολή Μηχα­νο­λό­γων – Μηχα­νι­κών. Είμαι πάρα πολύ ευχα­ρι­στη­μέ­νος γιατί ήταν η 2η επιλογή μου. Είναι πολύ καλό Πανε­πι­στή­μιο και πιστεύω ότι θα το αξιο­ποι­ήσω όλα τα χρόνια που θα περάσω εκεί. Ενδέ­χε­ται να ζητήσω μετα­γραφή για την Αθήνα, αλλά είναι κάτι που θα το κοιτάξω αργό­τερα.

Μαρία Μαρ­γα­ρίτη  18.360 Μόρια – Ανθρω­πι­στι­κών Σπουδών

Νομική ΑΠΘ

Είμαι πολύ χαρού­μενη και ικα­νο­ποι­η­μένη. Πέρασα στην Νομική της Θεσ­σα­λο­νί­κης, που ήταν η 1η μου επιλογή. Περ­νούσα και στη Νομική της Αθήνας, αλλά επέλεξα την Θεσ­σα­λο­νίκη».

Γεωργία Καλα­θε­νού,  18.340 Μόρια, Ανθρω­πι­στι­κών Σπουδών

Νομική Αθηνών

Είμαι πολύ ευχα­ρι­στη­μένη με τα απο­τε­λέ­σματα καθώς πέρασα στην πρώτη μου επιλογή –Νομική Αθηνών- κάτι που δεν θα μπο­ρούσα να πετύχω χωρίς την βοήθεια και την υπο­στή­ριξη των καθη­γη­τών μου, τόσο του σχο­λείου όσο και του φρο­ντι­στη­ρίου αλλά και των κοντι­νών ανθρώ­πων μου που ήταν τα στη­ρίγ­ματά μου σε όλη τη διάρ­κεια της δύσκο­λης αυτής δια­δρο­μής.

ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Ανθή Νεσφυγέ

18.477 Μόρια

Είμαι πολύ χαρού­μενη με τα απο­τε­λέ­σματα, καθώς πέτυχα τον στόχο μου! Ευχα­ρι­στώ όλους όσους με στή­ρι­ξαν σε αυτήν την προ­σπά­θεια! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλές σπουδές!

Κατε­ρίνα Δράκου

17.225 μόρια

Επι­στή­μης Διαι­το­λο­γίας και Δια­τρο­φής Αθηνών

Νιώθω πολύ χαρού­μενη και ικα­νο­ποι­η­μένη με την σχολή που επέλεξα .Αν και ήταν μια δύσκολη χρόνια οι κόποι τελικά αντα­μεί­βο­νται . Εύχομαι καλή στα­διο­δρο­μία σε ολα τα παιδιά!

ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ

Αλέ­ξαν­δρος Μακε­ντού­δης 19.100 Μόρια-Σπουδών Οικο­νο­μίας και  Πλη­ρο­φο­ρι­κής

Αξιω­μα­τι­κών ΕΛ.ΑΣ.

Ο στόχος επε­τεύ­χθη αλλά η χαρά μου είναι περιο­ρι­σμένη λόγω της πύρινης τρα­γω­δίας στο νησί μας. Συγ­χα­ρη­τή­ρια σε όλα τα παιδιά και καλή στα­διο­δρο­μία!

Γρη­γό­ριος Στα­μα­τιά­δης 18.080 Μόρια-Θετικών Σπουδών

Μηχα­νο­λό­γων Μηχα­νι­κών ΑΠΘ

Περνάω στη σχολή Μηχα­νο­λό­γων Μηχα­νι­κών του ΑΠΘ που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η αγωνία μου ήταν μεγάλη και η ανα­κοί­νωση του απο­τε­λέ­σμα­τος με γέμισε με ανα­κού­φιση. Πλέον ανυ­πο­μονώ να ζήσω τη φοι­τη­τική ζωή και να ξεκι­νήσω τις σπουδές στη σχολή μου.

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ

Τρια­ντα­φύλ­λου Γεωργία

ΙΑΤΡΙΚΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Είμαι πολύ χαρού­μενη γιατί ο στόχος μου να εγγραφώ στην Ιατρική σχολή πέτυχε, εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή φοι­τη­τική ζωή.

Τσου­καλά Γαβριέλα

ΝΟΜΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ

Μέσα σε αυτήν την τραγική κατά­σταση που βιώνει το νησί μας τις τελευ­ταίες μέρες, ήρθε το ευχά­ρι­στο νέο ότι κατά­φερα να υλο­ποι­ήσω τον στόχο μου για τον οποίο αγΘέλω να ευχα­ρι­στήσω όλους τους ανθρώ­πους που στά­θη­καν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο χρονικό διά­στημα, αλλά και τους καθη­γη­τές μου που μου δίδαξαν ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να παλέψω σκληρά για να κερδίσω και να φτάσω ψηλά.

Ένας νέος κύκλος αρχίζει και υπό­σχο­μαι να υπη­ρε­τήσω πιστά το επάγ­γελμα που επέλεξα να ασκήσω στη ζωή μου.

Πάππου Δημή­τριος του Νικο­λάου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΑΘΗΝΑ

Από την στιγμή που είχαν βγει οι βαθμοί γνώριζα πολύ καλά σε ποιο τμήμα θα μπω και πού.

Οι δυσκο­λίες που θα χρεια­στεί να αντι­με­τω­πίσω άλλοι λένε ότι είναι πιο εύκολες και άλλοι πιο δύσκο­λες από τις πανελ­λή­νιες. Όποιο και αν είναι το απο­τέ­λε­σμα σημασία θα έχει το πτυχίο αν και μόνο αν χρη­σι­μο­ποι­η­θεί για να εξε­λι­χθώ στον τομέα μου.

Φεϊζίδη Δωροθέα

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΑΘΗΝΑ

Ένας κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει. Ευχα­ρι­στώ όλους όσους συνέ­βα­λαν στην επι­τυ­χία μου αυτή.

Μακέ­στας Αντώ­νιος

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΠΑΤΡΑ

Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος με αίσιο απο­τέ­λε­σμα. Είμαι πολύ ευχα­ρι­στη­μέ­νος γιατί οι προ­σπά­θειές μου ευο­δώ­θη­καν και πέρασα στην πρώτη σχολή προ­τί­μη­σής μου, αυτή των Ηλε­κτρο­λό­γων Μηχα­νι­κών στην Πάτρα. Θα ήθελα να ευχα­ρι­στήσω το Κολ­λέ­γιο Ρόδου, τους καθη­γη­τές μου αλλά και όσους με στή­ρι­ξαν στην δύσκολη και επίπονη προ­σπά­θεια. Τέλος, θα ήθελα να προ­τρέψω τους επό­με­νους υπο­ψή­φιους να μην στα­μα­τούν να παλεύ­ουν και να κυνη­γούν τα όνειρά τους.

Δανίκας Πανα­γιώ­της

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ

Η σχολή ήταν η 1η μου επιλογή. Είναι από τις πλέον δύσκο­λες σχολές αλλά εξο­πλί­ζει τους σπου­δα­στές με τέτοιες γνώσεις εφαρ­μο­σμέ­νων μαθη­μα­τι­κών που μπορούν μετά να δια­πρέ­ψουν σε όλα τα πεδία.

Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά.

Σύντομα θα ανα­κάμ­ψει και όλος ο τόπος από την κατα­στροφή.

Στε­φα­νάκη Μαρία

ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανά­μει­κτα τα συναι­σθή­ματα μου αυτές τις ημέρες…

Νιώθω θλίψη και πόνο για τα δάση που χάσαμε, τα ζώα που κάηκαν και τις περιου­σίες που κατα­στρά­φη­καν.

Νιώθω ελπίδα, υπε­ρη­φά­νεια και ευγνω­μο­σύνη για το κύμα αλλη­λεγ­γύης, αλτρουι­σμού και ηρω­ι­σμού του ροδί­τι­κου λαού και των πυρο­σβε­στών.

Σήμερα μετά την ανα­κοί­νωση των βάσεων και της εισα­γω­γής μου στο τμήμα Οργά­νω­σης και Διοί­κη­σης του Πανε­πι­στη­μίου Πει­ραιώς, προ­στέ­θηκε και αυτό της αισιο­δο­ξίας για τον νέο δρόμο γνώσης που μου ανοί­γε­ται.

Θα ήθελα να ευχα­ρι­στήσω τους καθη­γη­τές μου, την οικο­γέ­νειά μου και τους φίλους μου, που στά­θη­καν δίπλα μου στην προ­σπά­θειά μου.

Καλή στα­διο­δρο­μία σε όλους τους νέους φοι­τη­τές!

Παρα­σκευάς Άγγελος Φανού­ριος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

Είμαι ιδιαί­τερα χαρού­με­νος που πέτυχα τον πρώτο μου στόχο να μπω στο Αρι­στο­τέ­λειο πανε­πι­στή­μιο Θεσ­σα­λο­νί­κης. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχα­ρι­στώ πρώτα στους γονείς μου, για την μεγάλη στήριξη που μου πρό­σφε­ραν και στην συνέ­χεια στους καθη­γη­τές μου που συνε­τέ­λε­σαν στην επί­τευξη αυτού του στόχου.

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Στέ­φα­νος Πουλάκης-Στεφανίδης

ΙΑΤΡΙΚΗΣ – ΕΚΠΑ ((16ος)

Αισθά­νο­μαι μεγάλη ικα­νο­ποί­ηση με την επι­κύ­ρωση των απο­τε­λε­σμά­των και την εισα­γωγή μου στις πρώτες θέσεις της Ιατρι­κής Σχολής Αθηνών, εκπλη­ρώ­νο­ντας με επι­τυ­χία τον στόχο που είχα θέσει στην αρχή της προ­ε­τοι­μα­σίας μου για τις πανελ­λα­δι­κές εξε­τά­σεις. Ευχα­ρι­στώ την οικο­γέ­νειά μου, το σχολείο μου “Ροδίων Παιδεία” και τους καθη­γη­τές μου για την στήριξη και την αμέ­ρι­στη συνει­σφορά τους. Ανυ­πο­μονώ για το νέο κεφά­λαιο της ακα­δη­μαϊ­κής μου ζωής και εύχομαι καλή πορεία και φοίτηση σε όλους τους συμ­μα­θη­τές μου.

Γιάννης Καρίκης

ΝΟΜΙΚΗΣ – ΕΚΠΑ

Είμαι ευγνώ­μων για την στήριξη των καθη­γη­τών μου, των γονιών μου και νιώθω δικαιω­μέ­νος με το απο­τέ­λε­σμα.

DAN PENG – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΟΠΑ

Είμαι πολύ ευχα­ρι­στη­μένη που πέρασα στη σχολή που επιθυμώ και θέλω να ευχα­ρι­στήσω τους καθη­γη­τές που μας υπο­στή­ρι­ξαν και μας έδιναν τις πιο χρή­σι­μες συμ­βου­λές.

Ελένη-Νεκταρία-Μαρία Μισθού

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ -ΟΠΑ

Ευχα­ρι­στώ πολύ την οικο­γέ­νειά μου, τους καθη­γη­τές και τους φίλους μου που με στή­ρι­ξαν και με ενθάρ­ρυ­ναν.

Είμαι πολύ ευγνώ­μων που πέτυχα τον στόχο μου!

Σταυ­ρούλα Τσιάτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΕΚΠΑ

Είμαι πολύ χαρού­μενη που πέτυχα αυτό που ήθελα ! Θα ήθελα να ευχα­ρι­στήσω τους καθη­γη­τές μου που ήταν σε κάθε δυσκο­λία μου εκεί και την οικο­γέ­νεια μου που με στήριξε και ήταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι! Εύχομαι μια υπέροχη φοι­τη­τική ζωή σε όλα τα παιδιά και ένα μεγάλο ευχα­ρι­στώ στο υπέροχο σχολείο μου!

Βασίλης Παχού­λης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ – ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ευχα­ρι­στώ πολύ για όλα όσα μου πρό­σφερε το σχολείο μου στα τελευ­ταία 4 χρόνια. Ήταν όλοι υπέ­ρο­χοι και εκτός από τις γνώσεις που μου χάρισαν, γέμισαν τα τελευ­ταία μαθη­τικά μου χρόνια με πολύ αγάπη και στήριξη.

Καλή συνέ­χεια στο έργο του Ροδίων Παιδεία!

Θέλω να ευχα­ρι­στήσω επίσης τους γονείς μου για την αμέ­ρι­στη στήριξή τους.

Κοσμάς Παπα­γε­ωρ­γίου

ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ – ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ευχα­ρι­στώ τους γονείς μου και τους καθη­γη­τές μου για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Κυριακή-Αγγελική Παπα­γρη­γο­ρίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- ΠΑΝΤΕΙΟ

Θέλω να ευχα­ρι­στήσω τους καθη­γη­τές μου και την οικο­γέ­νειά μου που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Χάρη σε αυτούς κατά­φερα να περάσω στην σχολή που ήθελα. Νιώθω πολύ ευγνώ­μων και υπε­ρή­φανη για το απο­τέ­λε­σμα.

Μανώλης Φου­τού­λης

ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ – Α.Ε.Ν.

Θέλω να ευχα­ρι­στήσω τους εκπαι­δευ­τι­κούς, το σχολείο και τους γονείς μου αλλά και τους συμ­μα­θη­τές μου με τους οποίους περά­σαμε μαζί αυτή την ιδιαί­τερη χρονιά. Εύχομαι καλή στα­διο­δρο­μία σε όλους!

Στε­φα­νία Στα­μα­τιάδη

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ -ΑΠΘ

Είμαι πολύ χαρού­μενη που μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά και τα εμπόδια που αντι­με­τώ­πισα στις πανελ­λή­νιες κατά­φερα να περάσω στη σχολή που ήθελα.

Ευχα­ρι­στώ τόσο τους γονείς μου που με στή­ρι­ζαν πάντα σε ό,τι και αν απο­φά­σιζα αλλά και τους καθη­γη­τές μου που εκτός από τις γνώσεις που μας μετέ­δω­σαν, ήταν και εκείνοι δίπλα μας σαν οικο­γέ­νεια.

Ελένη Άντερ­σεν

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – ΕΚΠΑ

Θα ήθελα να ευχα­ρι­στήσω τους γονείς μου και τους καθη­γη­τές μου που ήταν δίπλα μου.

To Eσπερινό ΓΕΛ Ρόδου

Από το Εσπε­ρινό ΓΕΛ Ρόδου εκδό­θηκε η ακό­λουθη ενη­με­ρω­τική ανα­κοί­νωση:

Το Εσπε­ρινό ΓΕΛ Ρόδου, με ιδιαί­τερη συγκί­νηση, ανα­κοι­νώ­νει την εισα­γωγή των απο­φοί­των του ΜΙΧΑΗΛ-ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΛΛΙΑΚΑ στo Tμ. ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ) και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑΤΣΙΚΑ στο Τμ. ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΡΟΔΟΥ (Παν. ΑΙΓΑΙΟΥ), με την ευχή, η προ­σή­λωση και η προ­σπά­θεια που επέ­δει­ξαν όλες τις χρονιές προ­ε­τοι­μα­σίας τους, να αντα­πο­δί­δουν τους κόπους τους σε γόνιμο έργο και απο­τέ­λε­σμα.

Ο Σύλ­λο­γος των Διδα­σκό­ντων του Εσπε­ρι­νού ΓΕΛ Ρόδου ανα­γνω­ρί­ζει την ιδιαί­τερη τιμή που περι­ποι­ή­θη­καν οι από­φοι­τοί μας το σχολείο τους και εύχεται σε όλο το μαθη­τικό δυνα­μικό πάντα επι­τυ­χίες και καλή στα­διο­δρο­μία.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.