ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναφορά της WSJ στη χρεοκοπία ρωσικών τουριστικών γραφείων και στην Ελλάδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τουρίστες

Στο «με­γά­λο πρό­βλη­μα» της χρε­ο­κο­πί­ας πολ­λών ρω­σι­κών του­ρι­στι­κών γρα­φεί­ων, λόγω της οι­κο­νο­μι­κής κα­τά­στα­σης που προ­έ­κυ­ψε από την κρίση στην Ου­κρα­νία, ανα­φέ­ρε­ται -σε αντα­πό­κρι­ση από τη Μόσχα- η «Γουόλ Στριτ Τζέρ­ναλ».

Στο δη­μο­σί­ευ­μα της αμε­ρι­κα­νι­κής εφη­με­ρί­δας επι­ση­μαί­νε­ται ότι «δε­κά­δες χι­λιά­δες Ρώσοι του­ρί­στες βρέ­θη­καν απο­κλει­σμέ­νοι σε διά­φο­ρες του­ρι­στι­κές πε­ριο­χές ανά τον κόσμο, την ίδια στιγ­μή που αξιω­μα­τού­χοι στον τομέα του του­ρι­σμού κα­νο­νί­ζουν δω­μά­τια ξε­νο­δο­χεί­ων και εναλ­λα­κτι­κές πτή­σεις επι­στρο­φής για πε­ρί­που 15.000 Ρώ­σους».

Ανα­φο­ρά γί­νε­ται και στην Ελ­λά­δα. «Μετά τη χρε­ο­κο­πία με­γά­λων του­ρι­στι­κών πρα­κτο­ρεί­ων, όπως η Labirint, πολ­λοί λο­γα­ρια­σμοί ξε­νο­δο­χεί­ων και αε­ρο­πο­ρι­κών ει­σι­τη­ρί­ων έχουν μεί­νει απλή­ρω­τοι, κυ­ρί­ως στην Ελ­λά­δα, την Τουρ­κία και την Τυ­νη­σία» ση­μειώ­νε­ται στο δη­μο­σί­ευ­μα.

Τέλος, κα­τα­γρά­φο­νται δη­λώ­σεις Ρώσων του­ρι­στών σε πο­λυ­σύ­χνα­στα ελ­λη­νι­κά νησιά, όπως η Κέρ­κυ­ρα και η Κως, του­ρί­στες οι οποί­οι αφη­γού­νται την τα­λαι­πω­ρία που έχουν υπο­στεί και ανα­ρω­τιού­νται εάν θα απο­ζη­μιω­θούν σε οι­κο­νο­μι­κό επί­πε­δο από τις ρω­σι­κές ασφα­λι­στι­κές εται­ρεί­ες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.