ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: Πρωταθλήτρια Ελλάδας στις Παγκορασίδες η Αγγελική Αλευράκη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας- Αλευράκη Αγγελική

• «Αση­μέ­νιος» ο Αρι­στο­τέ­λης Καρα­γιάν­νης και «χάλ­κι­νος» ο Νίκος Κωστο­γλά­κης στους Παμπαί­δες

Με τον καλύ­τερο δυνατό τρόπο ξεκί­νησε το Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα MTB για τον Κωακό Όμιλο Ποδη­λα­σίας.

Η Αγγε­λική Αλευ­ράκη ανα­δεί­χθηκε πρω­τα­θλή­τρια Ελλάδας στο XCC στην κατη­γο­ρία των Παγκο­ρα­σί­δων, ενώ στην κατη­γο­ρία των Παμπαί­δων, ο Αρι­στο­τέ­λης Καρα­γιάν­νης ήταν δεύ­τε­ρος και ο Νίκος Κωστο­γλά­κης τρίτος.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο Κωακός Ο.Π. ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λουθα:

«Εντυ­πω­σιακή η πρώτη ημέρα με τρία μετάλ­λια για τον Κωακό Όμιλος Ποδη­λα­σίας, αλλά και για τα παιδιά μας που ένιωσαν επι­τέ­λους τους κόπους όλης της χρονιάς να παίρ­νουν σάρκα και οστά.

Πρω­τα­θλή­τρια Ελλάδος η Αγγε­λική Αλευ­ράκη στις Παγκο­ρα­σί­δες. Αργυρό ο Αρι­στο­τέ­λης Καρα­γιάν­νης και χάλκινο μετάλ­λιο ο Νίκος Κωστο­γλά­κης στο XCC στην πρώτη ημέρα του Πανελ­λη­νίου Πρω­τα­θλή­μα­τος MTB.

Σε μια δια­δρομή που είχε από όλα, ανηφόρα, κατη­φόρα αλλά και τεχνικά μονο­πά­τια, οι πιτσι­ρι­κά­δες μας παρου­σιά­στη­καν έτοιμοι προ­πο­νη­τικά υπό την επί­βλεψη του coach Σπύρου Ταντή, αλλά και οδηγικά αφού το κομμάτι αυτό επι­με­λεί­ται ο Γιώργος Αλευ­ρά­κης βοηθός προ­πο­νητή και ενορ­χη­στρω­τής της ομάδας.

Σε αρκετά καλές θέσεις πλα­σα­ρί­στη­καν επίσης, ο Νίκος Χόνδρος, ο οποίος όμως ενώ ήταν αρκετά μπροστά στις 3 πρώτες στροφές, υπέστη θερ­μο­πλη­ξία και τερ­μά­τισε τελικά στην πρώτη 20αδα, ενώ στην 20αδα τερ­μά­τισε και η Φωτεινή Περ­γα­μι­νού που επα­νέρ­χε­ται σιγά σιγά.

Τέλος, στους Παίδες, πολύ καλή παρου­σία έκανε ο Βαγ­γέ­λης Καρα­με­τσής ο οποίος εκκι­νώ­ντας με βάση τη βαθ­μο­λο­γία από την 40η θέση και με ένα σοβαρό αγώνα κατά­φερε να σκαρ­φα­λώ­σει στην πρώτη 25αδα αθλητών.

Να ευχη­θούμε στα παιδιά μας ανάλογη συνέ­χεια στις επό­με­νες ημέρες».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.