ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Goldman Sachs: Εξαγόρασε τα ξενοδοχειακά brands Casa Cook και Cook’s Club

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Goldman Sachs

ΗFTC Hotels, η εται­ρεία lifestyle ξενο­δο­χείων, στη οποία ανήκουν τα ξενο­δο­χειακά brands Casa Cook και Cook’s Club, εξα­γο­ρά­στηκε από την Goldman Sachs Asset Management (“Goldman Sachs”), σύμφωνα με σημε­ρινή ανα­κοί­νωση.

Κάτω από τα ξενο­δο­χειακά brands Casa Cook και Cook’s Club λει­τουρ­γούν 16 franchise ακίνητα σε προ­νο­μια­κές τοπο­θε­σίες στη Μεσό­γειο και την Ερυθρά Θάλασσα. Η επέν­δυση από την Goldman Sachs θα επι­τα­χύ­νει την επέ­κταση των brands σε ευρω­παϊ­κούς προ­ο­ρι­σμούς, παρα­μέ­νο­ντας πιστά στην αρχική φιλο­σο­φία πάνω στην οποία δημιουρ­γή­θη­καν, δηλαδή τη δημιουρ­γία μονα­δι­κών χώρων που ενώ­νο­νται με τον χαρα­κτη­ρι­στικό πολυτελή-μινιμαλιστικό σχε­δια­σμό και το χαλαρό πνεύμα.

Το Casa Cook είναι μια αλυσίδα lifestyle boutique θέρε­τρων που απευ­θύ­νο­νται σε μια αυξα­νό­μενη γενιά ανε­ξάρ­τη­των ταξι­διω­τών. Κάθε ξενο­δο­χείο έχει τη δική του ξεχω­ρι­στή προ­σω­πι­κό­τητα, όπου η αρχι­τε­κτο­νική, η εσω­τε­ρική δια­κό­σμηση και οι μεμο­νω­μέ­νες παροχές ποι­κίλ­λουν ανάλογα με την τοπο­θε­σία και το ξενο­δο­χείο. Η αλυσίδα Casa Cook δια­θέ­τει πέντε ακίνητα, τρία στην Ελλάδα (Μύκονος, Σάμος και Ρόδος) και δύο στην Αίγυπτο (El Gouna και North Coast).

Το Cook’s Club είναι ένα νέο, και­νο­τόμο ξενο­δο­χειακό concept που απευ­θύ­νε­ται στις νεό­τε­ρες γενιές που δίνουν προ­τε­ραιό­τητα στις καλές στιγμές και τις ποιο­τι­κές εμπει­ρίες με φίλους. Το concept δημιουρ­γεί εμπει­ρίες που συν­δέ­ο­νται με τον σύγ­χρονο αστικό τρόπο ζωής, προ­σφέ­ρο­ντας μια πιο άμεση εμπει­ρία στα 11 ξενο­δο­χεία της στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Αίγυπτο, την Ισπανία και τη Βουλ­γα­ρία. Σημείο ανα­φο­ράς για τα Cook’s Club είναι η εξαι­ρε­τική κουζίνα, τα ζωντανά DJ σετ και ο κομψός μοντέρ­νος σχε­δια­σμός.

Μιλώ­ντας για την εξαγορά, ο Alessandro Dassi, Διευ­θύ­νων Σύμ­βου­λος των εμπο­ρι­κών brands, δήλωσε: «Πρό­κει­ται για μια συναρ­πα­στική στιγμή και για τα δύο brands και είναι μια κίνηση που θα τους επι­τρέ­ψει να συνε­χί­σουν να βελ­τιώ­νουν την εμπει­ρία δια­κο­πών των επι­σκε­πτών μας. Η επέν­δυση της Goldman Sachs απο­τε­λεί από­δειξη της δύναμης των brands και της μονα­δι­κής πρό­τα­σης μας στο ανα­πτυσ­σό­μενο τμήμα της αγοράς των lifestyle θέρε­τρων. Μαζί θα ξεκλει­δώ­σουμε περαι­τέρω την επι­χει­ρη­μα­τική αξία και θα πάμε τα brands στο επόμενο επίπεδο».

Ο Nabil Aquedim, Διευ­θύ­νων Σύμ­βου­λος της Goldman Sachs Asset Management, πρό­σθεσε: «Αυτή η επέν­δυση ευθυ­γραμ­μί­ζε­ται με τη στρα­τη­γική μας για τη δημιουρ­γία ενός χαρ­το­φυ­λα­κίου δια­φο­ρο­ποι­η­μέ­νων ξενο­δο­χείων και θέρε­τρων σε όλη τη Μεσό­γειο. Ανυ­πο­μο­νούμε να συνερ­γα­στούμε με τον Alessandro και την ομάδα του για να συνε­χί­σουμε να ανα­πτύσ­σουμε τα brands που δημιούρ­γη­σαν σε όλη την Ευρώπη».

Πηγή imerisia.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.