ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεκρός ο 53χρονος που αγνοούνταν στην Κω – Εντοπίστηκε στη Σύρο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΚΑΒ

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξα­φά­νι­σης 53χρονου από την Κω, τα ίχνη του οποίου αγνο­ού­νταν από τις 9 Απρι­λίου.

Σύμφωνα με το «Χαμό­γελο του Παιδιού» και μετά την ταυ­το­ποί­ηση της σορού, δια­πι­στώ­θηκε πως πρό­κει­ται για το άνδρα που είχε βρεθεί νεκρός στο λιμάνι της Ερμού­πο­λης στις αρχές του μήνα.

Τα στοι­χεία του 53χρονου δημο­σιο­ποι­ή­θη­καν μετά από αίτημα της οικο­γέ­νειάς του, στις 14 Απρι­λίου, καθώς συνέ­τρε­χαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το «Χαμό­γελο του Παιδιού» εκφρά­ζει τα συλ­λυ­πη­τή­ριά του στην οικο­γέ­νεια του, που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο και τονίζει πως θα βρί­σκε­ται δίπλα τους για οτι­δή­ποτε χρεια­στούν.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.