ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθώος ο 31χρονος συνοριοφύλακας που κατηγορήθηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΩ

Αθώος κρίθηκε από το Αυτό­φωρο Τρι­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κείο της Κω ένας 31χρονος συνο­ριο­φύ­λα­κας που εφέρετο να παρε­νό­χλησε με μηνύ­ματα που περιέ­χουν σεξουα­λικά υπο­νο­ού­μενα μια 14χρονη στην Λέρο.

Τα μηνύ­ματα αντάλ­λαξε με την 14χρονη μέσω του messenger και του Viber το χρονικό διά­στηκα από την 20.33 ώρα της 31ης Μαρτίου 2023 έως την 14.15 ώρα της 1ης Απρι­λίου 2023 και σύμφωνα με τη δικο­γρα­φία που σχη­μά­τισε το ΑΤ Λέρου περιε­λάμ­βα­ναν προ­τά­σεις ασελ­γείς που προ­σέ­βαλ­λαν την αξιο­πρέ­πειά της στο πεδίο της γενε­τή­σιας ζωής της.

Από την ακρο­α­μα­τική δια­δι­κα­σία προ­έ­κυψε ωστόσο ότι τα μηνύ­ματα δεν είχαν το περιε­χό­μενο που απο­δό­θηκε στον κατη­γο­ρού­μενο και περαι­τέρω ότι σε συνο­μι­λία της ανή­λι­κης μαζί του του δήλωσε ότι ήταν 15 ετών.

Τα μηνύ­ματα ανε­γνώ­σθη­καν στο ακρο­α­τή­ριο και δια­πι­στώ­θηκε ότι δεν υπήρχε σεξουα­λικό υπο­νο­ού­μενο.

Ως συνή­γο­ρός του παρέ­στη­σαν οι  κκ. Μανώλης Χατζηά­μα­λος και Ευαγ­γε­λία Ζαβόλα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.